érdemes élni, ha se barátid se családod nincs?
Figyelt kérdés
ha igen, miért?
ha nem, miért?
2011. nov. 10. 18:04
11/16 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok, szóval ha gondolod, nekem kibeszélheted bővebben üzenteben, aztán lehet tudok valamit segíteni, hogy te 31 évesen már ne ugyanitt tarts.
Teljesen átérzem a helyzetedet, mivel én is így élek a családommal.
12/16 A kérdező kommentje:
ha gondolod írj egy privit fejtsd ki ami neked rossz úgy te is megkönnyebbülsz :)
2011. nov. 10. 21:26
13/16 anonim válasza:
Mért ne lenne érdemes? Ha más nincs fogj neki tanulj valamit, vagy hasonlók. De külöben is 18 évesen mikor semmit sem éltél, hogy gondolkozhatsz ilyenen? Inkább azon kéne elkondolkoznod, hogy vajon mi lehet a gond a családban. Talán ott kéne helyreállítani a dolgokat, és utána könnyebb lenne mások felé is nyitni. Ha pedig nagyon nem megy akkor, itt a net ... nagyon sok olyan ember van aki hasonló gondokkal küzd, mint te. De feladni semmiképp ne add fel, vagy keress egy jó pszichológus aki kicsit helyrepofozza a lelked :)
14/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. nov. 14. 13:46
15/16 franceska válasza:
én nem ismerlek, de ha akarod levélbarátok lehetünk! :)))))
Akkor már is van kettő. :) Jó napi termés!
16/16 A kérdező kommentje:
írj egyet :))
2011. nov. 14. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!