Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már elterveztem, hogy kiknek...

Már elterveztem, hogy kiknek fogok búcsúlevelet írni. Hamarosan megszeretnék halni. Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Költői kérdés, mert tudom, hogy nem. Nyáron dolgoztam A Munkahelyen, amiről álmodoztam. Ott közel kerültem egy hívő sráchoz. Neki szeretnék írni egy levelet, és egy másik srácnak, aki szintén ott dolgozik és már beszéltem erről. Ő volt az egyetlen, akivel normálisan tudtam az öngyilkosságról beszélni. A 'legjobb barátnőmet' beavattam, de azóta már nem beszél velem, meg is bántam.

Szeretném pár napon belül megtenni. Lehetőleg úgy, hogy a hosszú hétvége után, hogy a két levelet letudjam adni a munkahelyre.

Tisztában vagyok vele, hogy nincs olyan helyzet, amin nem lehetne változtatni, de kb 3 éve 'ingázok' ebben a témában. Egyszer már megpróbáltam.

17l

2011. okt. 30. 20:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
72%
én kb 5 éve vagyok boldogtalan mégsem engedem meg magamnak azt a luxust hogy öngyilkos legyek.. problémákat ezzel nem oldanál meg csak még többet okoznál vele.. ha gondolod akkor velem beszélhetsz
2011. okt. 30. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
normális vagy, de még nem most kell meghalni. ez a baj ezekkel a mai fiatalokkal, mindig siettetik a dolgokat, egy szem türelem nincs bennük. :P
2011. okt. 30. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Már elterveztem, hogy kiknek fogok búcsúlevelet írni. Hamarosan megszeretnék halni. Normális vagyok?"

Ha búcsúleveleket írsz, akkor nem akarsz meghalni. Az a célod, hogy megmentsenek, miután olvasták a búcsúleveleket, és megváltozzon az életed.

"Tisztában vagyok vele, hogy nincs olyan helyzet, amin nem lehetne változtatni"

Most akkor tisztában vagy vele vagy mégsem? Sürgősen hívj fel egy lelkisegély-szolgálatot.

2011. okt. 31. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:

jaj, ilyenre gondolni se szabad.gondold el, hány embernek okoznál ezzel sozmorúságot. pl a szüleidnek. az életet becsülni kell!! életet kaptál ajándékba és te eldobnád?? menj el sűrgősen pszichológushoz, pszichiáterhez, és ne hagyd h a negativ gondolatok nyerjenek!

www.orvostudakozo.hu

itt felveheted a kapcsolatot dokikkal

2011. nov. 5. 11:57
 15/16 anonim válasza:
Szia! Tudom 'ezer éve volt'. De nagyon érdekel, hogy hogy vagy? Ugye végül nem tetted meg?
2015. máj. 1. 19:39
 16/16 anonim válasza:

Nem nagyon értelek. Kiírod egy "gyakorikerdesek.hu" nevű oldalra azt, hogy öngyilkos szeretnél lenni, és tudatod velünk, hogy ez szerinted sem normális.

Ha ez szerinted sem normális, akkor ott valami sántít, nem gondolod? Végképp nem bántásból, de itt önsajnáltatás, vagy figyelemhiány állhat az egész hátterében. Próbálj meg kicsit többet lenni a Szüleiddel, vagy az interneten keress barátokat/barátnőket. Akik meg cserben hagytak barátnők, azokkal meg ne is foglalkozz. Viszont semmiféleképp sem ajánlom, hogy egy ilyen oldalra írd ki az ilyen dolgaidat, mivel ezzel elég könnyen visszaélhetnek. Ugye írtad, hogy nem vagy jó kapcsolatban a Szüleiddel. Akkor ajánlom a naplóvezetést. Nagyszerű stresszoldó, és ha jól őrzöd, még hasznod is lehet belőle. :D

2018. dec. 25. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!