Ha meg akarnál halni, kinek írnál búcsúlevelet, és mit írnál bele?
nem akarok ötletet adni de én így csinálnám elméleti szinten !
sok alkohol , gyógyszer és kimennék télen amikor esik a hó az alpokhoz és bevenném ami nálam van , pia és sétálgatnék az erdőben, olyan szép lehet úgy .. ok tudom beteg vagyok :D
búcsúlevelet senkinek , max egy lánynak de lehet nem mert attól még rosszabbul érezné magát de ha írnék akkor azt hogy sajnálom hogy nem lehettem az akit ő szeretni tudja és nem az ő hibája , és én is sajnálom hogy ilyen vagyok
Nem irnék mert akinek irnám biztos magát okolná utánna és ezzel csak terhet tennék a vállára amit ugye nem szeretnék.
Szó nélkül elmennék...
A másik meg a fagyhalált nem ajánlom mert azért nem olyan kellemes megfagyni mint hiszik sokan , a másik meg mivan ha megtalálnak de már lefagytak a végtagjaid? Nem árt ezeket is figyelembe venni.
A vonat elé ugrás is önző dolog , ugyan is a vonatot is vezeti valaki és annak is tönkre vágod az életét , nem lehet könnyű feldolgozni hogy megölt valakit. Ezeket azért mérlegelni kéne szerintem...
Kiéhezés, egyértelműleg...
Popper Péter is ezt ajánlotta a "Hogyan legyünk öngyilkosok" c. könyvében. Búcsú levet annak a csajnak írnék, akibe szerelmes vagyok, hogy legyen legalább 1 ember aki emlékszik rám... De csak finoman, szerelmes levelet írnék, nem molesztálót vagy durvit...
Ha már megölném magam, biztos hogy valakit megszopatnák azzal, hogy a búcsúlevelet úgy írom, mintha csak miatta, tehát hogy én szerettem őt de ő engem nem ezért öltem meg magam, ha én meghalok legalább legyen szar valakinek :D
A megölést nemtudom hogy tenném, valószínű alkohol + gyógyszer, bár én mindenféleképpen keresnék megoldást arra, hogy ne fájjon egyáltalán... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!