Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ilyen lehangolt és...

Miért ilyen lehangolt és gyenge a bátyám?

Figyelt kérdés

De már 2 éve mondogatja, hogy iszonyú gyengének érzi magát, és sokszor lehangolt mostanában. edzés/konditerem/sem megy már annyira neki. Mi lehet vele?? 21 éves egyetemista, SZTK-s tanuló.

adunk neki kiváló minőségű vitamincsomagot,Omega3 zsírsavakat, Vasat, nyomelemeket, de semmit sem használ neki. még én is szoktam neki készíteni gyümölcs salátát meg ilyesmit néha.

Mostanában kezdek viszont arra gyanakodni, hogy lehet hogy csak bebeszéli magának, hogy milyen fáradt meg gyenge.

Lehetséges ez?

Mit tegyünk még, hogy ne legyen ilyen?

2009. máj. 5. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kéne mennie. Lehet hogy valami baja van és attól.
2009. máj. 5. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egyik leggyakoribb ok ami ilyenkor éri az embert, az a depresszió. Szal kicsit lehet beszélgetni kéne vele, mer nem fizikailag gyenge meg fáradt, hanem szellemileg, és ez hat ki a testére.

Ha nem a depresszió, akkor más lelki eredetű betegsége lehet. Sajnos ezt nem olyan egyszerű megtalálni az okát, és kezelni.

Én is 21 éves vagyok, csak most végzek technikusival, és megyek fősulira, de nem érzek semmi ilyesmit.

2009. máj. 5. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Keressen fel egy orvost!A probléma lehet testi v lelki eredetű.
2009. máj. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!