Éreztél már olyat, hogy teljesen össze vagy omolva, meg vagy sebezve, gyenge vagy, tele voltál kusza gondolatokkal, érzelmek nélkül? Mit csináltál?
1 borzalmas esemény történt,egyszerűen hihetetlen,hogy akiben a legjobban megbízol,MINDENT tud rólad,eljátssza a bizalmadat,összetör?!ehhez társulok én,a 0 önbizalmú ember.
olyan mint egy seb,érzem hogy vérzik,és azt is ,hogy nem fog egyhamar beforrni.nem éreztem még ilyet sohase.
Igen, több esetben is.
A legutolsóból 2 évig tartott felállnom. Igaz ez nem egy személy miatt volt, hanem csak úgy az élettől jött ez a pofon.
De csalódtam már óriásit emberben is, akiben a leginkább megbíztam, abban. Összetört, olyan volt, mintha kést döftek volna a szívembe, pedig sosem voltam belé szerelmes. Elgondolkodtam, hogy hol hibáztam és hogy ezek után hogyan viselkedjek vele. Fájt nagyon.
a gyomrom teljesen görcsbe van,ti tudtatok enni?
megpróbáltam 1 fél szelet kenyeret,de ki is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!