Nem tudok feloldóni, vagy nem vagyok ribanc?
"vagy állok, mint a hülye, "
Ugye azért nem vagy nagyon büszke magadra?
Amit meg a többiek csinálnak az nem ribancság. Gyerekek vagytok, miért ne lehetnétek vidámak? Legalább próbáld meg.
23.36 "Ugye azért nem vagy nagyon büszke magadra?
Amit meg a többiek csinálnak az nem ribancság. Gyerekek vagytok, miért ne lehetnétek vidámak?"
De igen, legen büszke magára ! A 12-13 éves lányoknak egy normális világban nem szabadna így viselkedniük, mert ez messze nem egy kategória a vidámsággal !!! Ez igenis ribancság és az, hogy ő nem áll be a ribancok sorába az nagyon becsülendő és tiszteletreméltó.
Kedves kérdező. Nem kell állnod, mind a hülyéknek, kezdj el beszélgetni másokkal, akár a tanárokkal vagy osztálytársaiddal és máris jobban fogod érezni magad. Ha van kedvetek táncoljatok a saját stílusotokban, ha nem akkor csak röhögjetek a többieken, akik hülyét csinálnak magukból.
Tudom, hogy idiótán és felnőttesen hangzik, de egyáltalán nem vagy elkésve semmiről, a pasik meg majd jönnek, amikor jönniük kell. Nem szabad erőltetni vagy siettetni, ha majd TE úgy érzed, akkor kezdj el pasizni. Semmiképpen sem azért, mert más lányok a te korodban ezt csinálják vagy ezt várják el tőled. Ha elég éretten vágsz bele a kapcsolatokba, akkor sokkal jobban fogsz boldogulni az életben, mint azok, akik divatból túl korán elkezdték.
23:36. Tudod? De, büszke vagyok magamra, és nem, nem fogom megpróbálni, 14 évesen nem fogom a pasik nemi szervét fogni, miközben a mellemet félig mutogatom nekik, hátha ők is visszanyúlnak.:) És ha ez nem ribancság, akkor mi? Akkor mi az? Bele lehet gondolni azért szerintem.. Egyetértek: ez nem egyenlő a vidámsággal.:) Vidámság lehet, mikor táncolsz, nevetgélsz, de amíg nem lépsz ki azok közül a határok közül, amiket igen is be kéne tartani.:) Mert nem normális dolog! Te is ezt csináltad ennyi idősen / csinálod? Hát, akkor pedig nem kell neked tovább mesélnem.:) Sajnos ilyenek tanácsait még viccből sem fogadnám meg!
Utolsónak!:
A tiédet viszont megfogadom, és köszönöm a tanácsot, és tudom, nem vagyok elkésve semmiről.:)
Köszönön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!