Mi lehet a baj? A lányomon észre vettem, hogy újabban hányatja magát. Ti mit javasoltok? Szóljak neki, beszéljük meg, vagy vigyem szakemberhez?
A lányomon észre vettem, hogy újabban hányatja magát. -nem zudom hogy mondjam szebben-, még nem mondtam neki, próbálok utána érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak a "gyógyításra".Nem tudom miért hiszen csinos, szép lány, versenytáncol, így nem lenne gond az alakjával sem.
Gondoltam, hátha nem bulímia, csak, hogy sok stressz érte mostanában, és így próbálja levezetni..
Ne élcelődjetek kérlek, tényleg nem tudom hogyan segíthetnék..
Beszélj a kislánnyal! Talán súlyhoz kötik, hogy felléphessen?
Nem stressz, ez baj.Beszélj vele, s ha nem múlik el,
vidd! Ne halogasd!
Ha közvetlenül étkezés után hánytatja magát akkor az elvileg bulimia:S Jobb egy szakember,de előtte beszélj vele.
Ha viszont ideges,akkor sem jó.Néha én is szoktam,mert egyszerűen már annyira fáj a gyomrom,hogy muszáj,de ez sem jó mert a sav kimarja a torkom aztán majd úgy járok mint a csaj a Gödör c. filmben és nekem is kilyukad a nyelőcsövem:S
Persze ahhoz mindne kaja után kellene,több hónapon keresztül...
Étkezés után szinte mindig ez történik. 3 napja figyeltem fel rá, nem húzta le rendesen a wc-t.
Akkor ha hazajön beszélgetek vele, aztán irány a szakember..még jó hogy időben..remélem
bocsi, nem írtad, hogy hány éves a lányod! lehet hogy csak az én fantáziám hatalmas, de mi van, ha nem hányatja magát, hanem szimplán kihányja amit evett, esetleg azért mert babát vár?????
de tényleg lehet, hogy tényleg a súlyát félti, és akkor az tényleg nem jó.
szerintem először egy beszélgetés kéne, és ha nem akar semmit mondani, akkor valaki olyat kéne keresni, akiben megbízik és elmondja a dolgait pl egy barátnő...
ha ez sem válik be akkor a doki!! de ne teljen el addig sok idő, ha tényleg szüksége van segítségre!
sok szerencsét és jobbulást a lányodnak!
Előbb beszélj vele, mert ha közvetlenül orvoshoz viszed, olyan pipa lesz rád, hogy talán teljesen eltaszít magától! Tapasztalat. Összeesküvésnek fogja érezni.
Ráadásul nem is érdemes fejjel menni a falnak, mert lehet, hogy valami más oka van, betegség, terhesség, idegtől is lehet hányni...
Ha viszont tényleg bulímia, VELE beszélj először, hogy AKARJON változtatni, mert ellenkező esetben semmit nem érsz vele, csak utálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!