Valaki tud ebben segíteni? (Nem szeretnék pszichológushoz, vagy egyéb szakemberhez menni. )
ne félj, ez egy nagyon általánosan ismert pszichés probléma! sokszor valóban gyerekkori kialakulással, egész életen át tartó jelenség.
merj pszichológushoz fordulni vele, csak ott fogod tudni ezt megoldani!
egy pszichológus
igen, a japán wc-ről én is tudnék mesélni, hogy szállodákban mik is voltak, de mindegy, nézd, ahogy már mondtam, nem elhanyagolható pszichés betegség, általában egy nem is olyan kicsi személyiségzavar tipikus tünete, tehát mindenképpen érdemes ezzel szakembert (pszichológust) felkeresned, mert próbálkozhatsz ezer dologgal, de figyeld meg, mindegyik vége az lesz, hogy mégse megy ... amíg ezt magadban pszichésen nem tisztáztad, addíg nem is fog, és tudod nem egy ilyen paciensem volt már, akinek ilyen gondja volt egy az egyben, na meg olvasgass csak kicsit, biztos találsz pszichológia tankönyveket, ugyanis egészen nagy rész szól erről, egy nagyon megfogható életperiódusban kialakult zavar következtében jelenik ez meg később
persze hihetsz is nekem meg nem is ....
Van másnak is ilyen problémája. Az én lányom volt így.
Mi orvosi tanácsra hashajtót adtunk neki, ha nyaralni ment.Ajánlom egy darabig a szedését, ettől szépen rendeződni fog a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!