Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért bántom meg a szeretteimet?

Miért bántom meg a szeretteimet?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbántani, mégis gyakran sikerül. Főleg szeretteimmel beszélek néha nagyon csúnyán (pl múltkor a legalpáribb módon kívántam őket üvöltő hangon a pokolba)

Természetesen ettől mindenkit eltaszítok magam mellől aki szeret, de én ezt nem szeretném. Néha nem érzem át a szavak súlyát, de tudom, hogy ezzel nagyon sok szerettemet megbántom.

Mit tudok tenni, hogy ne legyenek ilyen dühkitöréseim?

2011. okt. 16. 21:56
 1/1 anonim válasza:

Egy-két jótanács:

- Mielőtt kirobbansz gondolj arra, hogy lehet olyan is amikor nem neked van igazad!

- Mindig úgy szólj az emberekhez (nem csak a szeretteidhez), ahogy Te is szeretnéd hogy hozzád szóljanak!

- Próbáld kívülről nézni magad, mielőtt felpörögsz!

Ha ezek közül csak egyet sikerül elfogadnod, rá fogsz jönni, hogy a szeretteid mindig a legjobbat akarják neked,a többit meg higgadtan meg lehet beszélni.

2011. okt. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!