Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen összefüggés van önmagun...

Milyen összefüggés van önmagunk szeretete és aközött, hogy mások tudnak-e minket szeretni?

Figyelt kérdés
Azt mondják,ha magadat nem szereted,más sem fog. Számomra ez irracionális,hisz attól még szerethet más,hogy magam nem szeretem magam. A másik ember érzelmi viszonyulás nem tőlem függ. Ez az én meglátásom.
2011. okt. 14. 07:56
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Egy kis rohaádk vagyok. Már nincs semmi jó bennem.
2011. okt. 17. 12:19
 12/34 anonim ***** válasza:
Ezt biztos nem igaz.:) Meg,ha ezt komolyan gondolod, akkor tényleg meg kell tanulnod becsülni magad, mivel ahogy az előző válaszolók is irták...
2011. okt. 17. 12:23
 13/34 A kérdező kommentje:
Nincs mit becsülnöm magamon. Azt becsüljem,hogy van érettségim meg egy szakmám? Az tényleg becsületre méltó dolog.:S
2011. okt. 17. 12:24
 14/34 anonim ***** válasza:
Gondolkodj, biztos sok más is van.:P Ja, sokan szerethetnek Téged, csak a gond az, h Te nem hiszed el, mivel magad nem tudod szeretni... Ezért fontos, h megtanuld szeretni magad.
2011. okt. 17. 12:27
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeret senki. Legalábbis nem látom,hogy bárki is oda volna értem. Mondjuk,ezt meg tudom értznei. Ki lenne olyan hülye,hogy egy ilyen kis patkánnyal barátkozzon?
2011. okt. 17. 12:29
 16/34 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, de legalább tudom, h mit kéne...:D
2011. okt. 17. 12:30
 17/34 anonim ***** válasza:
Én lennék olyan ,hülye,.:P
2011. okt. 17. 12:30
 18/34 A kérdező kommentje:
Na,persze.:S
2011. okt. 17. 12:33
 19/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ennyire lepontozod magad és nem csak az h. nem vagy magaddal elégedett de még szemétnek, pőatkánynak tartod magad, akkor tuti senki nem fog a kegyeidbe járni. Mert az más kérdés h. nem vagy magaddal megelégedve, de h. patkánynak is tartod magad az már szerintem másoknak is sok.AMúgy kifejtenéd miért tartod magadat annak. AMúgy nyugi nekem csak érettségim van, de nem a papír határozza meg az embert, hanem a lelke, hogy milyen önfeláldozó, jóindulatú, segítőkész stb.Ha már nem ölsz, gyilkolsz, erőszakolsz stb. akkor nagyon rossz ember nem lehetsz
2011. okt. 17. 12:34
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem oltottam ki emberi életet (bár néhányszor véletlenül eltaposta néhány csigát),nem vagyok erőszaktevő. Ha ilyen aspektusból közelítjük meg,akkor valóban nem vagyok patkány. Mondjuk,embernek se nagyon nevezném magam.
2011. okt. 17. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!