Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a halálfélelem ellen?

Mit tegyek a halálfélelem ellen?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok kb fél éve és mostmár lassan 10 éve kényszerbeteg.

A legújjabb félelmem a kényszerben hogy nem élem meg lehet a holnapot.

Teljesen egészséges vagyok testileg, de folyton félek lefeküdni már 21 éves leszek kb másfél hónap múlva és elég komoly felfogású. Nem tudom mit csináljak és tanácstalan vagyok. Néha annyira kiborulok hogy nyugtatót kell bevennem az éjszaka közepén meg az egész testemben elkezdek remegni.

2011. okt. 9. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Fiú vagy? Leány vagy ? Egyedül élsz ? Van-e társaságod? Társalgásba, olvasásba mi a témaköröd ? Milyen filmeket nézel ? Voltál-e már orvosnál, vagy esetleg beszéltél szüleidnek a leírtakról ?
2011. nov. 2. 13:20
 22/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és a szüleimmel élek meg a nővéremmel. Olvasásban filmekben romantikusakat szeretek főleg. És igen beszéltem orvosnak is szüleimnek is a problémáról de egyik sem igazán mondott rá semmit.
2011. nov. 2. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!