Kicsit hosszabb speedes időszak után előfordulhatnak hallucinációk, meg paranoid reakciók? Ha igen, meddig tart?
A speed erős pszichés függőséget okoz, ezért valszínűleg az elvonási tünetektől szenvedsz csak.
A súlyosabb tünetek 1 hét után már enyhülnek, és pár hét alatt szinte teljesen megszűnnek, főleg a rémálmok (gondolom azok is gyötörnek). Az első pár nap a leghúzósabb, utána már fogsz tudni aludni rendesen, és onnantól kezdve meggyorsul a folyamat. Szóval úgy összességében egy pár hónap alatt (2-3) teljesen rendbe tudsz jönni.
A speedet egyébként nagyjából a legértelmetlenebb drognak tartom, úgyhogy szerintem jól teszed, hogy abbahagyod. Ráadásul amilyen értelmetlen, pont olyan nagy károkat okoz a szervezetedben...
Betörés után mindenki fél, ez normális. Valaki bejött az otthonodba, ezt tudom milyen, engem egyszer úgy raboltak ki, hogy benn aludtam a szobában (1 szobás lakás galériáján), miközben majdnem minden értéket elvittek a lakásból. Utána vagy 1 hónapig éjszakánkánt óránként felriadtam, pedig ebből a sztoriból azért látszik, hogy alapból milyen jól alszom...
Kamerát szereltem az ajtó elé, sörösdobozt raktam a kilincsekre...stb. Ez nem a speed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!