Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax mellé Rivotrilt lehet...

Xanax mellé Rivotrilt lehet szedni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 18:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

10:48!

Köszi, mindenképp megpróbálom, a kávéval nem lesz gond, mert nem vagyok nagy kávés :)egyébként akkor ezt szedhetem a "dilibogyók" helyett?

2011. okt. 12. 22:19
 22/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szedheted. Dilibogyókkal, vagy anélkül. Csak azt nem értem, miért vontad be a dologba az orvost? Meg ha már bevontad, miért nem hallgatsz örá? A depi, meg a pánik egy viszonylag hosszantartó betegség. Csak a gyógyszerhez való hozzászokás eltarthat 3 hónapig is. És csak ez után kezd el hatni. Te meg egy hét vagy annyi se után már meguntad. Persze, mert nem lehet rá piálni, meg cigizni se jó, meg életmódot is kellene változtatni. De ha ezt nem akarod, igyál teát. Vagy amit akarsz.
2011. okt. 14. 00:38
 23/27 anonim ***** válasza:

22:19-nak

Èn mindenképpen CSAK ezt szedném! (Schüßler-só "NR.8").

Ennek SEMMI mellékhatása nincs, de egy csomó jó hatása!!

A kémiai antidepresszivákat, nyugtatókat nyugodtan elhagyhatod, csak jót teszel vele Magadnak...

Majd jelentkezz vissza, jó?

2011. okt. 14. 08:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem régen anyámnak egymás mellé írta ki az orvos, és több évig szedte is. De ahogy a pszichiátereket ismerem, attól hogy azt hiszik lehet, még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz...
2011. okt. 15. 05:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Semmi ember által kiagyalt, kitalált orvosság nem lehet olyan jó, mint amit a természet (Isten!) ad az emberiség számára. Ès MINDEN bajra megvan a természetes gyógymód szere is, csak kicsit utána kell nézni...

De ez ma, az internet idejében nem lehet többé probléma.

2011. okt. 15. 14:11
 26/27 anonim válasza:
remélem élsz még és leáltál a cuccról
2012. okt. 15. 19:03
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődésedet, igen élek még, és már lassan fél éve nem szedek semmit. :)A cigit is letettem. Lett egy remek munkám, rám talált a szerelem, és úgy érzem sosem voltam ilyen boldog mint most.
2012. okt. 16. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!