Kiderült, hogy a szorongás miatt kapok sokszor nehezebben kapok levegőt plusz pánik félelmeiem vannak! A Rudotelt vagy a Rivotrilt szedni akarom! Melyik hogyan hat? Csak e két gyógyszerről várok információkat!
Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 13:05
1/2 anonim válasza:
Csak úgy magadtól ne szedjél be semmit, mert egyszer sem biztos, hogy az a bajod, amit te gondolsz. De ez csak egy tanács...
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én pánikbeteg vagyok. Olykor rám is rám jönnek néha "rohamok", mint 140 - es pulzus, nem kapok levegőt, szívfájdalom stb... De ezt csak úgy nem lehet megítélni. Engem előtte kivizsgáltak. Semmi bajom azon kívül, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, ami még rá tesz ezekre egy lapáttal. Járok pszichológushoz is. DE! Gyógyszert nem szedek és nem is akarok! Nagyon sok rosszat tudna a pszichológusom mesélni róla. Azt csak tényleg azoknak írják fel , akikkel nagyon nagy baj van. Szerintem ne akarj gyógyszert szedni. Én Bach-virágesszenciákat szedek, nekem a dokim azt javasolta. Ez nem gyógyszer, de szerintem segít! Írhatsz emailt ha kell többet tudok a pánikrohamokról mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!