Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax mellé Rivotrilt lehet...

Xanax mellé Rivotrilt lehet szedni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 18:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha a xanax nem elég, akkor antidepire van szükséged ( ha még nem írtask fel neked) Ha van antidepid, és így is egyre több xani kell, akkor rossz az antidepid. Milyen orvos írta fel neked ezeket a nyugtatókat?
2011. okt. 9. 21:44
 12/27 anonim válasza:

Semmi képen ne szedd a kettőt ! Amennyiben az orvosnak nem az igazat mondod, miért mész el hozzá?

Ha , túladagolásban elpatkolsz, végleg megnyugszol az biztos, de gondolom nem ez a cél !Menj vissza és őszintén beszélj a dokival !!

2011. okt. 10. 08:43
 13/27 anonim ***** válasza:
A két gyogyszer teljesen más osszetételu és nem biztos hogy okos dolog kiegésziteni egyiket a másikkal.Beszélj mindenképp a dokival és ne hazudj neki,mert akkor kár oda járnod.Valamikor nekem irtak Rivotrilt de Ansilannal egyutt.De már évek ota nem szedek semmit.Ne kisérletezz.
2011. okt. 11. 12:02
 14/27 anonim ***** válasza:

Depresszió ellen nagyon jó mellékhatások nélküli lehetöségek lennének, de kéne tudnom kicsit az okot és a panaszokat.

(depresszió félelem miatt, szerelmi bánat miatt, stb....)

2011. okt. 11. 12:46
 15/27 anonim válasza:
88%
Ha van más lehetőség, egyiket se. Mindkettő komoly függőséget okoz, emellett (és persze egyéb élettani romboló hatásaikon kívűl) a Rivotril egy brutális agyromboló. Páromnak régen kellett, rendesen orvos írta fel, én kikúráltam és nem szed már semmit jó ideje. Teljesen meggyilkolja az érzelmi világodat és a tudatodat, egy éves szedés már maradandó károkat (fokozott depresszió, paranoia, különféle komplexusok, önértékelési zavar, szexuális érdeklődés teljes elvesztése,.....) okoz. Nem okozHAT, hanem konkrétan megteszi. Nem éri meg...
2011. okt. 11. 20:33
 16/27 anonim ***** válasza:

közel 3 éve szedek rivotrilt...rossz belegondolni is :S de nem lettem tőle depressziósabb, mint voltam annak idején, egyáltalán nem vagyok paranoiás, az önértékelési problémáim inkább javultak, a szexuális érdeklődésem valóban gyér, de annak konkrétan tudom az okát és lehet, hogy a gyógyszer is fokozza, de alapvetően nem az okozza

őszintén szólva már kíváncsi vagyok, mikor mondja azt az orvosom, hogy nem kell többet szednem :/

2011. okt. 11. 22:43
 17/27 anonim ***** válasza:

22:43-nak:

Ha van kedved, próbáld ki a Schüßler só "NR.8"-at.

(Nátrium chloratum D12).

Ettöl meg fog jönni a sexuális érdeklödésed és élménymegélö-képességed (frigiditás ellen is adják), azonkívül ez a szer nagyon jó nemcsak depressziós panaszok, de krónikus fáradtság, fejfájás/migrén, visszahúzódás, sírni-nem-tudás (érzelmek elfojtása), de pld. cukorbaj és minednnemü hormonális panaszok kigyógyítására is.

Gyors javulást!!

2011. okt. 12. 10:48
 18/27 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

Elfelejtettem megírni, hogy szedés esetén a kávéfogyasztásról le kéne mondani, mert a kávé nagyon erösen lecsökkenti ill. meg is szünteti a homöopátikus szerek hatását. (A Schüßler-sók is hom. orvosságok.)

(Pótkávé, teák mehetnek.)

De az áldozat megéri, a "NR.8" szinte mindenre jó, minden, ami a "száj és after" között van, megjavul töle...

2011. okt. 12. 11:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, nekem is pszihiáter írta már fel egyszerre a kettőt hozzáteszem 4 éve szedek bogyókat :@@ De ha mondjuk depis vagy akkor egy nyugtató ér valamit ami tényleg a szó szoros értelmében megnyugtat az pedig a szertralin .. de óvatosan ezek a bogyók elég kemény drogok :S
2011. okt. 12. 18:04
 20/27 anonim válasza:
22:43! A tünetek nagy része a szedés után durvul be, óvatosan kell leállni is
2011. okt. 12. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!