Miért történik velem annyi rossz dolog, hogy ezek miatt az életem is eldobjam magamtól?
Nekem szimpatikus vagy ,de lányként mondom azért félnék tőled :(
Nagyon sokféle szar van az életben ..nem is akarok ebbe belefolyni ,mert tényleg nem vagy könnyű helyzetben .
Azért érdemes volna utána menni ennek a dolognak esetleg illetékes hivatalokban érdeklődni, h tényleg mi vár rád a későbbiekben . Ha jól tudom van olyan h ha külföldre mész az itteni tartozásod elévülhet -de azt nem tudom h minden esetben így van e .
Az pedig h jó ember vagy -Te érzed .ÉS ha tényleg belül úgy érezd és már nem másoknak akarsz megfelelni ,akkor ebből ne adj alább soha ! Csak nézd meg jól kinek adsz szeretetet és figyelmet ,és azt is h mennyit ! Tudj nemet mondni ! És a megfelelő személynek pedig igent ..
Ajánlom a Csernusnak a Férfi c könyvét .
Én a Nőt olvasom -érdekes. Nem egy életrecept ,de ha figyelmesen olvasod ráébreszt dolgokra ..
Vigyázz magadra! És ne csinálj butaságot ,szerintem értékes ember vagy !
Jó reggelt idegen,Anett vagyok újra,olvasom ez a 60 millió Ft...nagyon durva,sajnos ez már ok egy súlyos depresszióra,szivesen segitenék,de fogalmam sincs,hogyan lehetséges ezt megoldani:-(
Kívánom neked,hogy megoldódjanak a gondok,és békességre és szeretetre lelj.Akármennyire is nehéznek tűnik ez.(Nemcsak tűnik,ne érts félre,az egész helyzet az).
Sok sikert hozzá!Sajnálom,hogy nem tudok mással szolgálni:-(
Tomi,itt Anett:)Hát igen,de ha belegondolsz,sok embernek könnyebb ilyen stílusban beszélni a másikkal,minthogy értelmesen megnyilvánuljanak.És ez nagyon szomorú.
Remélem ebből a pár válaszból(csak az értelmesekre gondolok) leszűröd hogy nem érdemes kioltani az életed,mert kell hogy legyen megoldás rá,és eljön a te időd is,ki kellene várnod,és mivel nem vagy egy szemét ember,úgy tűnik az írásaidból,így erősen hiszek benne,hogy párra fogsz lelni,aki viszontszeret majd,és nem vesz semmibe,mint a mostani lány.(Megjegyzem,hogy azért nem érdemes az időt,kedvességet szánni-már-rá,mert nem szeret viszont a jelek szerint,és így ez túl sok energiádat fogja elvonni).És nagyon nagy szükség lesz az energiádra,nem kéne hogy elmenjen mellékvágányon.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!