Mit csináljak a pszichológusommal?

Van olyan pszichológus, aki a keményebb megközelítés híve, feltépi a sebeket, de gyorsabban gyógyulsz. Van, aki lassabban csinálja, addig megy el, ameddig abban a pillanatban épp engeded. Ha az utóbbi jobban bejön, válassz ilyet inkább.
Merre laksz? (Pesten tudok ajánlani.)

A pszichológus mindenbe belekérdezhet. És te mindent elmondhatsz neki, hiszen azért fizeted. :) Ha sírnod kell, sírj! Ha valahol igazán és következmények nélkül megteheted, az a pszichológusnál van! És bármi kétség gyötör, akár vele vagy a módszerével kapcsolatban, azt is nyugodtan elmondhatod neki. Hiszen ezért fizeted!
A szenvedés, amit átélsz, érted van! A leírtak alapján úgy tűnik, neked ez egy fájdalmas harc saját magaddal, de ha nem menekülsz el, akkor győztesen kerülsz majd ki belőle. :) Tudom, mert 3 éven keresztül én is küzdöttem, de én szeretek küzdeni. :)

Nem fizetsz? Mondanám, h de jó neked... de talán mégsem olyan jó.
Kitartás! Ha teszel érte, lesz is eredménye, ez 100%! :)

Megkérdezhetem, mi a problémád?
Mert nagyon magamra ismerek a soraidban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!