Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok? Vagy...

Depressziós vagyok? Vagy letargiás? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Néha teljesen jól vagyok aztán egyszerre csak nincs kedvem semmihez vagy menni valahova, csak bámulok ki a fejemből és olyan érzésem van mintha nem lennék teljesen józan.Ilyenkor hiába kezdenék el nézni filmet vagy olvasni vagy valami mert úgy érzem hogy úgy is elfelejteném amit olvastam vagy néztem vagy esetleg beszéltem egy baráttal stb...Miközben ezt írom egyszerűen nem tudok fogalmazni...nem tudom mi van velem:/...

Most megyek egyetemre kicsit tartok tőle...lehet hogy emiatt van ez az állapot? vagy mitől ? nem értem magamat...

Segítsetek kérlek!!!

19L

2011. aug. 25. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:

néha én is vagyok így ha sokminden összejön és stresszelek.

én magneb6-ot szoktam szedni és jártam pszicholúgushoz is.

sokat segített.

18L

2011. aug. 25. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
de nekem eddig semmi bajom nem volt...csak 1 hete voltam buliba egymás után 2 nap és második nap elég sokat ittam, hánytam is...még rá 4 napra se józanodtam ki, elmentem orvoshoz de azt mondta nincs bajom csak sokat kell h igyak meg egyek is (ez valahogy kimaradt abban a 4 napban) de már pont egy hete mióta voltak ezek a bulik és azóta ilyen hangulatingadozásaim vannak...Van hogy jól vagyok és semmi bajom de néha meg azt érzem mintha még minig másnapos lennék, pedig nem fáj se a fejem se semmim...csak ...Nemtom mivan velem :(
2011. aug. 25. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy beleraktak valamit az italodba???
2011. aug. 25. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam...de akko állandóan rosszul lennék , nem pedig néha jól néha rosszul..:/
2011. aug. 26. 12:10
 5/5 Doruss ***** válasza:
Csak kúráld magad egy kicsit. Aludj rendesen, pihenj, egyél egészséges kajákat, pár napig kíméld magad egy kicsit. És igyál nagyon sokat. Attól még lehet, hogy beletettek valamit az italodba...
2011. aug. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!