Beteges Szexuális frusztráció! Elmeosztályon vagy a sitten kötök ki ha az Így megy tovább! Mit csináljak?
Üdv!
Most leszek nemsokára 18 éves fiú, a csajozást még csak most kezdtem el gyakorolni, természetesen sikertelenül, még nem tulajdonítottam el a megfelelő alfa tulajdonságokat eléggé a sikerhez, így semmi esélyem a szerelemre egyenlőre, a szexre meg pláne nem! (majd sok gyakorlás és 1-2éven belül lesz barátnőm kb)
I
I
\/
A GONDOM, hogy kezdek megőrülni teljesen dekoncentrált vagyok a tanulásban (ami nagy baj mert most jön a nyelvvizsga), az alvásban (magyarán álmatlan éjszakák hada van mögöttem még nyugtatóval is amiatt hogy folyton csaj a lányokra gondolok egész éjjel, MINT pl ma is...), sőt még a hobbijaimra se tudok már koncentrálni mert aközben is folyton ezen jár az agyam!
Ha az utcán meglátok egy szép lányt rövidnadrágba, elkezd remegni a kezem amikor a lábára nézem, nehezen lélegzem a vágytól, és legszívesebben végig nyalnám/csókolnám az egész lábát a segglyukáig...
És azt hiszitek csak a saját karosztályomban??? NEM!!!
Kezdenek pedofil hajlamok kerülgetni (11-13évesek-re is izgulok vmennyire) de ezek is csak mostanában...
Valamint most Gyárfesten meg ilyen 35 éveseket is megnézegettem...
Ha nem csapok ki a gyíkom napi 3x legalább akkor meg ennél még csak rosszabb a helyzet...
MIT TEGYEK????? Azon is gondolkodtam, elvágom a torkom oszt kész vége, de ezzel sz@rt se oldanék meg...
Prostira kezdjek el gyűjteni??? Segít az??? Lejjebb viszi a frusztrációt??? Tapasztalatokat kérek!! Prosti lejjebb viszi-e a frusztrációt!! Eddig azt hittem a szeretethiány nagyobb probléma de azzal még elvagyok mert vannak haverjaim és egy cukker 4 éves uncsim is!
Köszi ha elolvastad a bajomat!! Most is nehezen lélegzek mert felbosszantottam magam hogy nem aludtam semmit oszt pár nap múlva záróvizsga...
hello...tanultam pszichológiát,ezért mondom neked..
érdekes fogalmaztál több ponton is.
nyugatot és tabletták ilyen korban nem kéne szedned, ezek ronthatják a helyzetet.
öngyilkossági gondolatok hát azok már meredekebb dolgok.
igazából amiket leírtál szexuális bűnözőkre vall.
szerintem keres fel egy pszichológust.
mond el neki ezeket. ő tud segíteni. hogy lelkileg helyre rázódj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!