Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éltetek már át alvásparalízist?

Éltetek már át alvásparalízist?

Figyelt kérdés

Nálam kb 3 évvel ezelőtt volt ilyen napi rendszerességgel. A mai napig nem tudtam, hogy akkor mi történt velem, most tudtam meg itt egy másik téma kapcsán. Azzal kezdődött, hogy reggel, mikor kezdtem felébredni, mag akartam mozdulni, de nem tudtam. Úgy éreztem, hogy valaki körbe járja az ágyam, de nem tudtam megnézni ki az, nagyon féltem. 3 reggel egymás után ez megesett, majd elhatároztam ,hogy ha legközelebb így lesz, igen is megmozdulok, nem hagyom magam. Így is lett, sikerült felkelnem, rendbe tettem magam reggel, elmentem dolgozni, csak egy apró hiba mindig volt a dologban, pl. nappal van, világosnak kéne lenni, mégis sötét van, a házunk folyosóján ahol taposónak kéne lenni, föld van stb. egy idő után rájöttem mindig, hogy mégsem ébredtem fel. Ez egy éven keresztül ment, egészen addig, amíg el nem költöztünk. Most is néha előfordul az alvási bénultság, de csak néhány másodpercig tart,most nem jön be idegen, viszont úgy érzem megfulladok és halálfélelmem van, de legalább most már tudom mi ez.

Ha nem is olvassátok el hosszúra sikerült élményemet, érdekelne, akinek volt, vagy van ilyen hogy éli át, milyen rendszerességgel?

2011. aug. 17. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Borzasztó lehetett.
2019. dec. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!