Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hipnoterápiával ki lehet, ,...

Hipnoterápiával ki lehet, , iktatni" az emberbőla lustaságot?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, elég hülyén hangzik, de ez komoly kérdés. Az van, hogy nagyon lusta vagyok, érdekes, hogy csak tanulni, tehát ez nem a szokott lustaság. El is végeztem a neten egy tesztet, melyszerint nem egyszerűen lusta vagyok, hanem betegesen lusta :((((

Tehát hipnoterápiával ki lehet ezt iktatni?

Csak mert az van, hogy nagyon okos, eszes vagyok, de ezt nem tudom bebizonyítani, ha ilyen döglusta vagyok :(((((

És félek hogy elrontom az életem emiatt. Lécci ne azt mondjátok, hogy csak akarni kell, mert az nem megy: akinek törött a lába, hiába akar, nem tud futni.

2011. aug. 13. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, de neked nem törött a lábad, akkor lenne töröt, ha buta lennél, és azért nem menne a tanulás. Minden képességed meg van hozzá ezekszerint.

Mondjuk megértem a problémádat, mert amit középiskolában tanítanak az tényleg dögunalom. Inkább olyasmikről olvass, amik érdekelnek, és azon keresztül sokkal többet megtanulsz, mint amit a suliban egyáltalán tanítanának.

Ha jó eszű vagy, akkor gondolom a jegyek miatt amúgy se kell aggódnod, énis ilyen voltam, jó eszű, de lusta, tehát egy percet se kellett tanulnom ahhoz, hogy azt a szintet hozzam, amit ott elvártak. Nyugi, nem tart sokáig, és az egyetemen meg már olyat tanulhatsz, ami érdekel...

2011. aug. 13. 13:26
 2/4 homo ludensz ***** válasza:
Szerintem a hipnoterápiával sok mindent meg lehet gyógyítani de kétlem hogy téged levisz hipnózisba 2-es sebességbe és mikor felhoz már 4-esbe vagy 5-ösbe vagy. Egyáltalán honnan veszed hogy te lusta vagy? Mihez vagy kihez képest? Az lehet hogy nem vagy célorientált de tűzd ki magadnak hogy mivé szeretnél válni,mivel foglalkoznál szívesen és arra felé noszogasd magad.
2011. aug. 14. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
tetszett a hasonlat a végén ;)
2011. aug. 20. 02:34
 4/4 anonim válasza:
Igen, lehet. Komoly technika van rá, és igazából te magad hozod lérte a változást. A belső ún. resource segítségével bárki le tudja küzdeni rossz szokásait, vagy például a lustaságot. Sőt, a lustaság elengedése még az egyszerűbb dolgok közé tartozik.
2014. júl. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!