Hogy lehetne megállítani a magyar fiatalságon egyre inkább eluralkodó önzőséget, lustaságot, irigységet, beképzeltséget, énközpontúságot, anyagiasságot, nihilizmust, értékvesztettséget és jövőkép-nélküliséget?
Én fiatal vagyok, de egyik sem vagyok azok közül, amit leírtál.
Nem mindenki ilyen.
Tuti Nameny is a fiatalok közé tartozik, csak irigy rájuk, mert a saját hülyeségei miatt jogosan kiközösítik.
Ez nem más, mint a South Park-ból megismert KáoszProfesszor-effektus.
"magyar fiatalságon egyre inkább eluralkodó önzőséget"
-Te sem jársz emberek közé!
Szerintem jó a kérdés.
Én egy részről szeretem, hogy primitívek, mert nem volt nehéz versenyelőnyt szereznem és kiugrani közülük, viszont a probléma az, hogy a vásárlóerejük gyenge, vagy egyáltalán nem tudatos, így sajnos üzleti hasznom kevés belőlük.
"önzőséget, lustaságot, irigységet, beképzeltséget, énközpontúságot, anyagiasságot, nihilizmust, értékvesztettséget és jövőkép-nélküliséget?"
Akkor,te gondolom benend az önzőségnek csírája sincs,nem irigykedsz senki miatt,szerény vagy(mint a kinyilatkoztatásod?),nem nyavajogsz,hogy de rossz neked,szétosztod a javaidat,tetrekész és aktív vagy, sokat teszel azért ,hogy a világ jobb legyen(úgyhogy hülye kérdéseket teszel fel?),telivagy éttékekkel (itélkezés?) és kilátásokkal (mi lehet az?)???
Az irigység az egész társadalmat megfertőzte. Annál undorítóbb nincs, és amit mostanában észrevettem, hogy sokan annak örülnének, ha egy ismerősük vagy rokonuk tönkremegy vagy becsődöl.
Nem lehet már elmesélni senkinek egy külföldi nyaralás élményeit, annak örülnek, ha az ember azt mondja rossz idő volt és 3 napig fosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!