Ez normális? Ez ellen lehet valamit tenni?
Figyelt kérdés
B_Tibor kérdése:
Mit tegyek, hogy minden reggel örömmel keljek fel?
Egyetemista srác vagyok,és a problémám ,hogy nyáron is utálattal kelek fel. "Már megint egy nap" Sajna ez így megy mindig, persze csinálnom kell a dolgom mert csak így haladok egyről a kettőre, és kellek is minden reggel 6:30. De ha jókedvvel kelnék fel minden nap, még a vizsgáim is sikerrel teljesülnének. Sajna ez az érzés kihat a nap elejére.Tehát minden reggel ez a gondolat van mikor kinyitom szemem:
"Már megint egy nap amin át kell vergődnöm magam."
Ez normális? Ez ellen lehet valamit tenni?
2011. aug. 11. 18:43
1/4 anonim válasza:
Mit szeretsz enni, vagy inni?
Ha megoldható, minden reggel örömszerzésként azt egyed vagy igyad.
2/4 anonim válasza:
Este lefekvéskor értékeld a napod, keress meg benne, minden apró kis örömöt és találd meg ,mit tettél aznap,ami megint egy kicsit előre vitt,ami jó volt, ami sikerül,amitől jól érezted magad. Hátha így nem nyűgnek, hanem örömforrásnak fogod látni a napokat!
3/4 ji..... válasza:
Én is minden (munkanap) reggel így kelek. De mire beérek dolgozni, elmúlik. Muszáj csinálni az embernek a dolgait, és szerintem nagyon kevesen kelnek vidáman reggel 5-6 órakor. :) Mint mondtad, sajnos muszáj, és a nap többi része attól még lehet jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez lehet jó döntés lehet végiggondolni a napot lefekvés előtt. A másik, hogy ugye fősulin nem muszáj kelnem, de ahhoz hogy meglegyen az államvizsga azt kilóodva nem lehet csinálni, és főleg nem erőltetve.
2011. aug. 11. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!