Hogyan deríthetném ki, mitől vagyok depressziós? 13L
köszi a válaszokat
már megnéztem és tényleg sok hasonlóság van ... például csak úgy elsírom magam,akármennyit alszok,mindig fáradt vagyok...és még egy csomó bajom van ..
de kitől kérjek? az anyáméknak nem merem elmondani mert mindenre az a válaszuk hogy egy nyomorék hülye elmebeteg vagyok ezért nem tudom kihez forduljak
ha van kedved ezt kibeszélni magadból írj privát e-mailt, szerintem segíthet
amúgy meg szakember, pszichológus, de ha a háziorvosodhoz mész be ő is biztosan tud segíteni.
de ha elmennék pszihológushoz,megtudnák a szüleim :S és ez meg pont nem akarom
amúgy gondolkodtam és lehet hogy az iskola miatt vagyok mostanába depis?
mert a suliba mindenki csúfol,és most vagy 1-2 hete kezdett ez az érzésem lenni hogy nag mostmár csak egy hónap és kezdődik minden előről,fogadjunk,ahogy belpek az iskola kapuján,máris mindenki engem fog cseszegetni,stb. ..
és régebben,még évközbe gyakran vagdostam magam .. akkor is azért mert összefogott ellenem az iskola ...
lehet hogy ezért vagyok ilyen? ha igen,mit tehetnék?
köszi :) igazad lehet
azzal hogy megkérdezem,mi bajuk van velem,semmit nem érek,volt már olyan hogy megkérdeztem az egyik srácot hogy amúgy miért mondanak amúgy ilyeneket? erre mi a válasz? -Mert jó.
az ofőnek s szóltam,de lese szarta ..
azt hiszem,jobb ha csak nem figyelek rájuk
Én is ebben a helyzetben voltam gimiben, és nekem egy tanárom segített. Persze ez év közben volt, most meg nyár van, de a lényeg, hogy találnod kell egy megbízható felnőttet. Én nem nagyon hittem, hogy ez működni fog "köztünk", de tényleg nagyon sokat segített!
(De bárki jó, aki közel áll hozzád és megbízol benne.)
:) Ha gondolod írhatsz és mesélek, mi "mit csináltunk".
köszi :)
amúgy nem tok írni mert nincs beállitva hogy lehessen privit küldeni .. de m1
akkor szerintem nővéremmel beszélek erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!