Örökölhető a depresszió? FONTOS!
Helló.
Érdekelne, hogy a depressziót és az öngyilkosságra való hajlamot lehet-e örökölni és ha igen, hogy lehetne megelőzni a bajt.
Tényleg fontos és sűrgős lenne!
Köszönöm előre is.
21/L
Sajna a pszichiáter "nagy" megoldása annyi, hogy felír valami bogyót és pá.
Nekem nem arra van szükségem, hanem rendes tanácsra.
A mostani helyzetem kicsit reménytelennek tűnik. Ma is megpróbáltam beszélni egy közeli ismerősömmel a problémáról, de csak azt értem el, hogy szabályosan kinevetett, mondván csak szenvedek(fölöslegesen)
Miért vagyok ilyen negatív?! Szeretnék már nyugisan élni!
szia!
sztem próbálj ki egy kineziológust, ő sokat tud segíteni az ilyen problémákon. Kecskemétre jártam én is, Szarvas Edithez a Petőfi utcára.kb 4-5 hetente kell menni kezelésre, egy kezelés kb egy óra 600 ft, de megéri, jobb kint a gyógyszerek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kineziológus pontosan mit is csinál?
?
a kineziológus feloldja azokat a gócokat benned ami miatt előjött a depressziód, az által, hogy kérdéseket tesz fel neked és az izmaid válaszát figyeli. Az izmokat ugyanis nem tudod befolyásolni, reflex szerűen összerándulnak amikor problémás lelki területet érintenek a kérdések.
Nekem segített a pánikbetegségemből kigyógyulni, szerencsére nem kellett sokáig gyógyszert szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!