Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elegem van már az életből. 18 éves fiú vagyok.
Nincsen életkedvem, senki se szeret, nincsenek barátaim se és haverjaim sem. Barátnőm még nem is volt.
Az apám az anyám és a nagymamám is azt mondták a szemembe hogy haljak meg.
Szóval nincs miért éljek.
2011. aug. 6. 21:42
1/14 anonim 

válasza:

Leírod, mik voltak az előzmények? Próbáld meg magad kívülről nézni: vajon miért mondhatták ezt?
2/14 anonim 

válasza:

Csak magadért van értelme, adj hálát annak nem vagy test fogyatékos, hanem egészséges emeber. Tanuljál, meg nyelvet is tanuljál és hagyd itt a fenébe ezt az országot. Lássál világot. Annyi minden van még előtted...
3/14 anonim 

válasza:

Ne légy az! Hidd el van aki szeret! A szüleid is szeretnék ez 100%, még ha teljesen másként viselkednek is! Barátokat meg szerintem akármikor tudsz majd magadnak szerezni! 18éves vagy, ha tanulsz tovább akkor a másik iskolában, ha meg mész dolgozni akkor a munkahelyen biztosan találsz barátokat magadnak, és akár barátnőt is! :)
5/14 anonim 

válasza:

Mindig hallgass a szüleidre, mondják. A te esetedben viszont elmennék egy szakemberhez, ha ez komoly. Azért nagyon kíváncsi lennék mi lehet egy 18 éves fiú lelkében, akinek még csak most kezdődik igazán az élet.
7/14 anonim 

válasza:

Ne! Én is voltam így vele sokszor, éreztem így ahogy Te, és nagyon sokszor meg akartam halni. De ma már minden jó és jóra fordult az életem, és boldog vagyok! Semmi rossz nem tart örökké. 20L
8/14 anonim 

válasza:

Képzeld el, ha még a szomszéd is mondja majd. Akkor lesz igazi meghalni. Egyébként az élet nem arról szól, hogy neked kedvet csináljanak hozzá. Magadnak kell belefolyni. Gondolod, hogy a világ a hibás azért mert egyedül érzed magad? Ha táncolni akarsz, neked kell felkérni a lányt stb. Szerintem menj ki a pusztába, és várj türelemmel.
9/14 anonim 

válasza:

csak a gyáva emberek csinálják te pedig nem vagy gyáva küzgy ne ad fel!
10/14 anonim 

válasza:

Ne légy soha öngyilkos, élvezd az életet amennyire tudod, és ne törődj a negatív beszólásokkal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!