Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért él "álomvilágba"?

Miért él "álomvilágba"?

Figyelt kérdés
nah szóval a húgom 14éves, és gyakorlatileg egy álomvilágba él. ha teheti egész nap fekszik az ágyán, mintha aludna, de nem alszik, hanem képzelődik. néha ha normális elszokta mondani, hogy egy helyes pasival álmodozik, vagy a barátaival, vagy mittudomén...olyan történeteket tud szőni, hogy húúú...és ha valaki kizökkenti ebből az állapotból, akkor tiszta idegbeteg...most mit tegyek??? községben élünk, ahol sajnos nem lakik egy barátnője se. nem tud hova menni. szegényem, úgy sajnálom. nem lehet hogy csak az álmodozásaihoz meneküljön!
2011. júl. 27. 15:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
irja le egy papirra a kepzelgeseit, proba cseresznye, hatha egy iro veszett el benne. Amugy egyertelmu, hogy unja magat es nem tetszik neki az az elet, amit el. Megis milyen tavolsagra lakik az a baratno, hogy nem tudja a kapcsolatot tartani vele?
2011. júl. 27. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is kezdjen el írni. Tele a net amatőr írókkal, még barátokat is szerezhet közülük.
2011. júl. 27. 15:34
 3/17 A kérdező kommentje:
hát jó, megmondom neki az írást. amúgy olyan sztorit mesélt, h ő egy vámpír, és az 1700nemtudom hányas évekbe lett az, és egyszer meghalt, aztán a szerelme elvitte vmi tóhoz, aztán most ember, de nemsokára megint vámpír lessz...húúúú azért kicsit durva a fantáziája:) amúgy kb.5-6 kmre van a legközelebbi barátnője, már volt itt 2szer, de terhes az anyja, és nem ér rá eljönni..
2011. júl. 27. 15:49
 4/17 anonim válasza:
Az írás nagyon jó ötlet, és ösztönözd arra hogy szerezzen egy normális palit magának.
2011. júl. 27. 16:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A képzelődéssel nincs semmi probléma, bár szegényt sajnálom, hogy nincsenek itt barátai, ezért képzelődik mindig, nincs más elfoglaltsága...És csatlakozok, hozzá, hogy az írás tényleg nagyszerű ötlet. :)
2011. júl. 27. 17:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

ez a kor épp az álmodozás kora, és ami most folyik, az még mindig jobb, mintha pár házzal arrébb, a kapualjban szorosabbnál szorosabb barátságokat kötne, ha érted mire gondolok.

Élményekre lenne szüksége, és barátokra, akikkel élvezheti kicsit az életet és kitárgyalhatja a fiús témákat..

2011. júl. 27. 17:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Én is így kezdtem el írni. Nekem magamtól jutott eszembe, hogy papír-toll-hajrá, ha a húgod nem gondolt rá, akkor említsd meg neki.
2011. júl. 27. 17:55
 8/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igen, az a legnagyobb baj, hogy egyedül van..de említettem neki az írást, de azt mondta, hogy lenne története, de nem tudná leírni. most akkor mi legyen??
2011. júl. 27. 21:02
 9/17 anonim válasza:
nem tudja vagy nem akarja? először próbálja meg, vagy belejön, vagy nem.
2011. júl. 27. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:

támogasd :)

lelkesítsd egy kicsit, vagy említsd meg neki, hogyha egészben nem megy, akkor kis részenként blogként is leírhatná :)

2011. júl. 27. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!