Elmebeteg vagyok. Mit tehetek az élettel?
Figyelt kérdés
Semmi ember körülöttem,senki nem barátkozik az 1.mondatom után.Hát ez van.2011. júl. 20. 20:16
31/36 anonim válasza:
"idiótaságokat,bután mondok dolgokat"
- és ki nem? ne fárassz minket Kérdező..
32/36 anonim válasza:
Figyelj ! És ezt komolyan mondom. Menj el orvoshoz, az sztkba. Az antidepresszánstól TELJESEN rendbejössz. Pillanatnyilag kevés boldogsághormon termelődik az agyadban, de ezen változtatni lehet. Azonkívűl legyen hobbid. Gyűjts valamit vagy legalább írd tele hülyeségekkel a fórumot.
33/36 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, annyi különbséggel, hogy nem tartottam magam elmebetegnek. Kellemetlen volt és kész. Visszahúzódónak tartottak, és szerintem ez tényleg az, és nem elmebetegség. Azért próbálkoztam a társalgással,ismerkedéssel. Arra jöttem rá, hogy társaságban sokkal nehezebb oldottnak lenni, ott könnyű hülyén viselkedni és butaságokat mondani. Sokkal egyszerűbb csak 1 emberrel beszélgetni. Próbáld ki, és gyakorolj. Menni fog. Én már tudom.
36/36 anonim válasza:
Én ugyanez vagyok ! de komolyan. beszéljünk, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!