Elmebeteg vagyok. Mit tehetek az élettel?
Figyelt kérdés
Semmi ember körülöttem,senki nem barátkozik az 1.mondatom után.Hát ez van.2011. júl. 20. 20:16
21/36 anonim válasza:
lazíts,nem baj,ha "buta" vagy, figyelj másra, "milyen okos" - hagyd egy kicsit magadat,
örülj "bután", mint Alonso és Massa hullámvasúton
22/36 fallenangel_33 válasza:
Elég homályosan fogalmazol. Lehet, hogy csak begorcsolsz és azért bénázol?
23/36 anonim válasza:
na jó én is komolyra fordítom a szót (korábban már írtam). mire alapozod hogy elmebeteg vagy? van valami tünete is ennek? vagy csak a beilleszkedési problémád miatt hívod magad elmebetegnek? mert azon ha nem is olyan könnyen, de lehet változtatni, csak a te kitartásod kell hozzá.
(FONTOS!) -> egy elmebeteg nem írja le magáról/nem ismeri be, hogy elmebeteg, pont azért (is) elmebeteg. szóval gyanítom te nem vagy az, csak szociális fóbiás.
24/36 anonim válasza:
Jé, itt van a magányos elmebeteg! Hol jártál eddig? Téged kereslek már több mint fél éve. Tudniillik, karácsonyra egy elmebeteg barátot kértem, de azóta is csak várok. Mégis mit jelent az, hogy bután viselkedsz? Hány éves vagy és milyen nemű? Elég pesszimista vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy valaha is legjobb barátok leszünk, sőt lehet, hogy nem merek majd többé hozzád szólni, mert ez csak egy internet, de érdekel, hogy milyen vagy, és miért nincsenek barátaid. Meg hát én sem vagyok teljesen normális, többen is javasoltak már pszichológust meg pszichiátert is, csak félek megfogadni a tanácsukat. Előre érzem, hogy meg fogom bánni, ha megnyomom a "válasz elküldése" gombot, de meg fogom nyomni. MEG FOGOM NYOMNI! Tízből kilencszer elhagy a bátorságom, és végül nem küldöm el a megírt választ, de most meg fogom tenni. (Megnyomtam.)
25/36 anonim válasza:
Ez a sorozat lett az egyik legkedvesebb "beszélgetésem". Aranyosak vagytok, s nem elmebeteg itt senki. Üdv: sapka, sál, fürdőruha.
26/36 anonim válasza:
üdv a klubban! és most nevessünk kicsinyég:
28/36 A kérdező kommentje:
A buta viselkedést úgy értem,hogy:zavaromban,szorongásomban,félelmemben,vagy valami ilyesmi,olyan dolgokat mondok társaságban amivel lejáratom magam,mert úgy érzem feszélyezett vagyok.Brutális nagy bénaságokat mondok,idiótaságokat,bután mondok dolgokat
2011. júl. 23. 12:51
29/36 anonim válasza:
No, hát ettől még nem vagy elmebeteg. Ha ez jelentené az elmebetegséget, akkor a fél világ elmebeteg lenne. Ez normális jelenség. Kár, pedig már beleéltem magam, hogy megkapom az elmebeteg barátomat, de te túl normális vagy...
30/36 anonim válasza:
Te vagy 404 az ezotéria rovatból ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!