Elmebeteg vagyok. Mit tehetek az élettel?
Figyelt kérdés
Semmi ember körülöttem,senki nem barátkozik az 1.mondatom után.Hát ez van.2011. júl. 20. 20:16
11/36 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichiátrián,nem vagyok kórházban
2011. júl. 20. 20:41
12/36 anonim válasza:
Kérjél az orvostól hangulatjavító szert !
13/36 anonim válasza:
ne haragudj,de egy elmebeteg ilyen kérdést nem tud feltenni,mert annyira bajos az elméje.Én ismerek nem egy ilyen embert,és a szerettei segitik ahol tudják,és boldogitják.Igy van értelme az életnek.Ha valakinek ez jut,akkor igy él és igy fogadja el magát.Nem lehet ellene tenni és az sem megoldás ha eldobja emiatt az életét bárki is.
14/36 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele,hogy gyógyszert nem akarok szedni,mert betegnek érzem magam akkor,így is cukros vagyok,elég az bőven
2011. júl. 20. 21:07
15/36 A kérdező kommentje:
Milyen hangulatjavítót gondoltál?Szerintetek járjak pénzért pszichológushoz(kérdéses az anyagim),vagy jó a helyi ideggondozó is?
2011. júl. 20. 21:09
16/36 fallenangel_33 válasza:
Szerintem jó fej vagy, csak magányos.
17/36 A kérdező kommentje:
ROHADTUL MAGÁNYOOS VAGYOK!magamnak csinálom tudom,de...
2011. júl. 20. 21:27
18/36 fallenangel_33 válasza:
nyugodj bele, hogy nem vagy társasági jellem. Ez nem fogyatékosság, hanem tulajdonság. Nem biztos, hogy sokat vesztesz, én nagyon sok ún. "barátot" koptattam le, ill. tettem mellékvágáyra, mert nem voltak igazi barátok. Persze gyakran éreztem magam egyedul, de nem bántam. Vannak jó konyvek, jó filmek, szép a természet...és itt-ott találkozol érdekes emberkékkel is, akkor is, ha nem lesz belole kapcsolat, de ad valamit.
19/36 anonim válasza:
egy teát a klubban?
"Őrült gondolat, de van benne rendszer"
20/36 A kérdező kommentje:
Vágyom a társaságra,csak bután viselkedek nagyon
2011. júl. 20. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!