Tényleg a sportolás rendbe hozhatja a lelkem is?
Figyelt kérdés
Segíthet a sport abban, h lelkileg is picit helyre jöjjek?2011. júl. 19. 13:28
31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy.:)
2011. júl. 20. 16:39
32/35 anonim válasza:
A menekülés ebben az esetben sztem nem gyávaság, hanem normális reakció a helyzetre. A gyávaság inkább abban nyilvánul meg, hogy nem mersz elindulni, amit meg lehet érteni, az ismeretlen félelmetes. Német nyelvterületekre is keresnek au-paireket, az sem menne? Nyelvtanfolyam?
33/35 A kérdező kommentje:
Láttam, h abban talán könyebben lehetne találni, de, németül, még köszönni sem tudok. Nem igazán mennek a nyelvek, azért mentem inkább természettudományi-matematikai gimibe is.
De, amint lerakom a maradék 4 vizsgát, megpróbálok angolra járni, hátha...és keresni valakit, aki már járt kint, lehet tudna picit segiteni, nagyon jól jönne most.:)
2011. júl. 22. 15:49
34/35 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben nincs mit félni az ismeretentől, úgy érzem ettől roszabb már nem lehet.:) Kül.sem vagyok félős tipus, és olyan aki az életét féltené, nincs miért.:)
2011. júl. 22. 15:50
35/35 A kérdező kommentje:
De, nagyon szépen köszönöm, hogy próbáltok segíteni, annyira jól esik.:)
2011. júl. 22. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!