Tényleg a sportolás rendbe hozhatja a lelkem is?
Környezetváltozás jót tenne. Nem aggódni azon, ki mit szól a dolgaidhoz. A szüleid életét nem tudok tönkretenni. Már így is sz*r az egész, nem vetted még észre? Apád, mint említetted alkoholista, az alkoholistának semmi sem számít, csak a függése, az anyag, játszmáznak anyáddal együtt, és téged is igyekeznek belerángatni az ördögi köreikbe. (Eric Berne - Emberi játszmák/alkoholistás részek) Anyád önző mód ragaszkodik a nemlétező család illúziójához, úgy tenni, mintha minden rendben menne... Ez a környezet megmérgez és boldogtalani s maradsz, ha benne maradsz.
Ha olyan emberrel vagy, akit nem szeretsz, az a te hibád. Kinek akarsz megfelelni? Tudnod kell, hogy egy külső kontrollosok számára nincs boldogság, csak plusz kilók és szenvedés.
Szellemi táplálék: könyvek, filozófia, elgondolkoztató regények, pszichológia, hogy ha már fertőben élsz, legalább időnként mást láss, másképp gondolkodj.
A világgá menés nem megoldás, a betegség újabb formája. De ha munkát keresnél valahol messze, annak lenne értelme.
Gyáva vagyok, menekülnék...
Annyira vágytam Pestre amigy suliztam, álom világban éltem, h majd egszer jó lesz és boldog leszek, de most itt állok a valóság kapujában...
Munka...hol? hogyan?
Szakmámban nincs munka, itt sem ott sem.
Olyan munkában, ahol nem nézik a sulit, mondjuk pincérkedésben...nem vagyok csinos, h felvennének olyan helyre.
Au pairkedést néztem, mindenhol kell az angol nyelv, nem tudok angolul.:(
Igy egyedül jelenleg úgy érzem, h lehetetlen.
Legalább lenne valami ismerősöm, valahol messze innen, aki segitene elindulni. De, nincs...
Elegem van.
Most is irkál a volt párom, lány...Minek? igy is fáj eléggé a szivem, Ő meg még bele tapos.:( Nem bírom tovább.
Bocs, h panaszkodom, de legalább ennyivel könyebb, h leirhatom, mégha senki sem olvassa el.
Nagyon jól mondja a 23:02-es!
És a volt barátnőd mivel foglalkozik? Nem tudnátok ketten elindulni? Persze, nehéz melót találni.. de szerintem van olyan au-pair munka, ahol nem is várnak tárgyalóképes angol nyelvtudást, és nem mindenhol vannak top modell pincérnők. Próbálkozni kell! Ráadásul Pesten szerintem így is úgy is több a lehetőség, mint vidéki városokban.
Szerintem is a környezetváltás sokat segítene.:)
Egyetemre jár, most indul másodikba. Nem, Ő nem az igazi.
Nálunk csak kosárlabda csapat van, szerbek, nah, ha most oda betoppannék...nem néznének jó szemmel, szerbek ilyenek, úgyhogy nem próbálkozom.
De, elhiszem, h az is segitene.
Néptáncra szivesen járnék, de az sincs nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!