Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg a sportolás rendbe...

Tényleg a sportolás rendbe hozhatja a lelkem is?

Figyelt kérdés
Segíthet a sport abban, h lelkileg is picit helyre jöjjek?
2011. júl. 19. 13:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ja, és ha eddig nem nagyon sportoltál, rendszeres futással simán lemegy az a 10 kg plusz.:)
2011. júl. 19. 16:05
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!:)
2011. júl. 19. 20:16
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Környezetváltozás jót tenne. Nem aggódni azon, ki mit szól a dolgaidhoz. A szüleid életét nem tudok tönkretenni. Már így is sz*r az egész, nem vetted még észre? Apád, mint említetted alkoholista, az alkoholistának semmi sem számít, csak a függése, az anyag, játszmáznak anyáddal együtt, és téged is igyekeznek belerángatni az ördögi köreikbe. (Eric Berne - Emberi játszmák/alkoholistás részek) Anyád önző mód ragaszkodik a nemlétező család illúziójához, úgy tenni, mintha minden rendben menne... Ez a környezet megmérgez és boldogtalani s maradsz, ha benne maradsz.

Ha olyan emberrel vagy, akit nem szeretsz, az a te hibád. Kinek akarsz megfelelni? Tudnod kell, hogy egy külső kontrollosok számára nincs boldogság, csak plusz kilók és szenvedés.

Szellemi táplálék: könyvek, filozófia, elgondolkoztató regények, pszichológia, hogy ha már fertőben élsz, legalább időnként mást láss, másképp gondolkodj.

A világgá menés nem megoldás, a betegség újabb formája. De ha munkát keresnél valahol messze, annak lenne értelme.

2011. júl. 19. 23:02
 24/35 A kérdező kommentje:

Gyáva vagyok, menekülnék...

Annyira vágytam Pestre amigy suliztam, álom világban éltem, h majd egszer jó lesz és boldog leszek, de most itt állok a valóság kapujában...

Munka...hol? hogyan?

Szakmámban nincs munka, itt sem ott sem.

Olyan munkában, ahol nem nézik a sulit, mondjuk pincérkedésben...nem vagyok csinos, h felvennének olyan helyre.

Au pairkedést néztem, mindenhol kell az angol nyelv, nem tudok angolul.:(

Igy egyedül jelenleg úgy érzem, h lehetetlen.

Legalább lenne valami ismerősöm, valahol messze innen, aki segitene elindulni. De, nincs...

Elegem van.

Most is irkál a volt párom, lány...Minek? igy is fáj eléggé a szivem, Ő meg még bele tapos.:( Nem bírom tovább.

Bocs, h panaszkodom, de legalább ennyivel könyebb, h leirhatom, mégha senki sem olvassa el.

2011. júl. 20. 04:04
 25/35 anonim ***** válasza:

Nagyon jól mondja a 23:02-es!

És a volt barátnőd mivel foglalkozik? Nem tudnátok ketten elindulni? Persze, nehéz melót találni.. de szerintem van olyan au-pair munka, ahol nem is várnak tárgyalóképes angol nyelvtudást, és nem mindenhol vannak top modell pincérnők. Próbálkozni kell! Ráadásul Pesten szerintem így is úgy is több a lehetőség, mint vidéki városokban.

2011. júl. 20. 11:47
 26/35 A kérdező kommentje:

Szerintem is a környezetváltás sokat segítene.:)

Egyetemre jár, most indul másodikba. Nem, Ő nem az igazi.

2011. júl. 20. 14:21
 27/35 A kérdező kommentje:
Szeretem, nagyon, de nem tudok vele tervezni. Játékfüggő, gyerekes a korához képest, másak a nézeteink...
2011. júl. 20. 14:24
 28/35 anonim válasza:
Mindenképp segít, de próbálj meg valami csapatsportot, ahol jó a közösség. Én nem rég hagytam abba egy sportot az ott lévő emberek miatt, egy újat kezdtem. Ott nagyon sok rendes ember van, és egy közösségbe tartozol. Nincs jobb, mint egy jó közösségű sportot űzni. Elfelejted minden bajod, higgy nekem ;)
2011. júl. 20. 16:25
 29/35 A kérdező kommentje:

Nálunk csak kosárlabda csapat van, szerbek, nah, ha most oda betoppannék...nem néznének jó szemmel, szerbek ilyenek, úgyhogy nem próbálkozom.

De, elhiszem, h az is segitene.

Néptáncra szivesen járnék, de az sincs nálunk.

2011. júl. 20. 16:36
 30/35 anonim válasza:
az előző válaszóló vagyok, én ismerek súlyosabb esetett is, és az a lány akinek az egész 20év alatti élete erről szólt az anyám. Neki még ennél is borzasztóbb volt, tudom nehéz elképzelni. Mégis nagyon jó anya, talpra esett, és okos lett. Neked sincs minden veszve, csak erő kell hozzá. Amúgy anyukám nagy álma a tánc volt és a vívás. Későn kezdett el sportolni, mert a szülei nem engedték. De végülis sikerült neki, és annyira imádta!!.. Sok szerencsét, hogy belőled is ilyen jó ember legyen :')
2011. júl. 20. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!