Depresszió! Hova menjek segítségért?
Figyelt kérdés
Néhány év alatt elvesztettem az összes barátomat, tönkre ment az egész életem, nincs kedvem semmihez, mindenkit eltaszítok magamtól, állandóan ideges vagyok, ha csinálok valamit, akkor is úgy érzem, mintha unatkoznék. Nem érzem jól magam, nincs semmi életem, utcára is alig merek már kimenni. Mit kezdjek magammal, teljesen egyedül érzem magam?! 22/F2011. júl. 10. 19:41
11/12 anonim válasza:
Én is messze vagyok az egyetemi barátoktól, de azt csinálom, hogy facebookon szervezkedek (létrehozol egy eseményt vagy zárt csoportot, ahová mindig beírják az aktuális programot és amikor letisztázódik, akkor beutazol). Esetleg szervezhettek egy több napos kirándulást valamerre.
12/12 A kérdező kommentje:
Egy ilyen többnapos nyaralás már éppen folyamatban van, de ettől még én nem leszek jobban. Tervezem, hogy elmegyek, arra a pár napra, enyhül bennem ez a dolog, de addig, meg utána is fáj belülről a világ. Mindenki azt gondolja, hogy boldog ember vagyok, de ez közel sincs így. Egyébként sem vagyok az a beszédes típus, de néha jó lenne, ha valaki megértene és elmondhatnám neki a dolgaimat.
2011. júl. 10. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!