Minden idegen. Mit tegyek?
Világ életemben rettegtem mindentől, és az emberekkel is alig tudok beszélni, erőfeszítésnek érzem, hogy valakit megszólítsak. Félek az új kihívásoktól, vagy attól, ha egy új helyiségbe kell benyitnom, vagy kérnem valakitől valamit.
Viszont egyedül gyalog el merek menni akár 10 km messzire is, simán kiülök a tetőre, gyorsan és veszélyesen mehetek bringával, az se zavar. Mi ez ? Mit tehetek ellene ?
Nekem elmúlt már ez, sokszor kerültem olyan helyzetbe hogy kérnem kellett idegen embertől bármit, és bizony nem volt ki megtegye helyettem. Fogtam magam odamentem és mondtam mire van szükségem, amit írsz hogy nem zavarnak a veszélyes dolgok, ezek nálam is megvoltak olyan formában mikor lenéztem a lépcső aljára ott állt valaki és figyelt, megfordultam elkezdtem rohanni előle. Közbe senki nem volt ott :D
18 évesen voltak ilyen szokásaim, mostmár nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!