Azt hiszem látom, pedig nincs ott, mégse halucináció. Mi ez?
Figyelt kérdés
Látok jobbra-balra, sötétbe, hirtelen stb felbukkanó mozgó foltokat. Azt hiszem bogár mászik ott. De nem. 3 napja megy ez így és vagy 5 percenként vagy óránként... Én ezt nem nevezném halucinációnak, mert nem arról van szó, hogy 5 percig bámulnék egy ereszkedõ pókot, közben az nincs is ott.2011. júl. 7. 03:11
1/10 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a hallással is így vagyok. Mintha mintha.. de semmi.
2011. júl. 7. 03:16
2/10 anonim válasza:
Lehet,hogy az idegrendszered kicsit gyenge...ki vagy merülve,vagy túl sok stressz ért mostanában.Ilyen esetekben produkál ilyesmit az ember képzelete..
Vagy szellemjárta helyiségben tartózkodsz.
3/10 anonim válasza:
Ezek a kis fekete pontocskak,v repülö legyek,öregkorba jelentkeznek,de sokaknal mar fiatalkorban,nem veszelyesek,de a jo, a szemorvoshoz evente 1x elmenni.
4/10 anonim válasza:
07:25
Ha a hallassal is igy vagy,lehet a verkeringessel is van problemad,nekem akkor vannak ezek a kis fekete pontok.
5/10 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt vérkeringés.
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy fehér, szürke. Az a lényeg, hogy olyan mint valami ami mozog a szemem sarkából.
2011. júl. 7. 17:19
7/10 anonim válasza:
Ha időskori makula degeneráció lenne, akkor a látómező közepét, vagyis a centrális látást érintenék ezek a foltok, amik állandóan fixen ott vannak a szemed előtt, de nálad valami más lesz a gond ezek szerint.
8/10 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2011. júl. 8. 01:21
9/10 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyesmi ha kimerült vagyok. (pl. kutyának néztem a felmosót), de pöttyök, felvillanások, zajok is szoktak lenni.
Alváshiány, stresszes időszak, idegi kimerültség is okozhatja.
Persze az sem kizárt hogy szemészeti problémád van.
10/10 anonim válasza:
Itt nem volt szo,az idöskori makula degeneraciorol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!