Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érdekel semmi? De...

Miért nem érdekel semmi? De tényleg semmi.

Figyelt kérdés
Nem gondolom hogy depressziós lennék, mert tulajdonképp jól érzem magam, hangulatingadozásaim sincsenek, stb, az egyetlen dolog ami aggaszt hogy olyan szinten nem érdekel semmi egy jó ideje hogy nem csinálok semmit az égvilágon. És nem is akarok. A problémám ezzel csak annyi, hogy hajléktalan, vagy szegény sem szeretnék lenni, tehát ez ugye nem lehetséges, legalábbis nem örökké.
2011. júl. 7. 03:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől van. Mostanában én is így vagyok vele. Az össz dolog amivel foglalkozom, az a történetírás.
2011. júl. 7. 03:57
 2/6 Biasa ***** válasza:
Talán még nem találtad meg azt a dolgot, amit szívesen csinálnál az életedben,aminek értelmét látnád és ezért nem is motivál semmi. Hasonló cipőben járok én is.
2011. júl. 7. 21:40
 3/6 homo ludensz ***** válasza:
Szerintem keressétek a hasonlóan gondolkodók társaságát és alakítsátok meg "Szemlélődők Társaságát". Nem okoz majd mentális problémát a semmit tevés hiszen az a cél,hivatalból szemlélődni.
2011. júl. 8. 11:26
 4/6 Biasa ***** válasza:
Mond valamit az előttem szóló.Legalább csinálnánk valamit.Na, megalapítjuk a társaságot?
2011. júl. 8. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem igazán tudom ez mit akar takarni de felőlem aztán... :)
2011. júl. 8. 16:41
 6/6 homo ludensz ***** válasza:
Reménykedem hogy szóltok ha megalakítják a társaságot.
2011. júl. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!