Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom van? Miért nem...

Mi bajom van? Miért nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta "nyűg" bemenni a munkába.Érzem,hogy lelkileg,szellemileg nem vagyok toppon,nem ott vagyok ahol eddig...Mintha csúsznék a létrán...lejjebb,lejjebb és lejjebb...Nem vágyom ismerkedni másokkal,szégyenlős lettem és mindent elrontok(pl kiesik a kezemből minden,esek bukok...).Dühös vagyok,apró dolgok dühítenek.Nem tudok kommunikálni az emberekkel.Nem érdekel semmi,nem tudok egy konkrét dologra figyelni.Mi bajom van?Segítsetek mert ebbe beleőrülök?!Régen nem ilyen voltam.Élettel teli,céljaim voltak.Most is vannak céljaim,amikbe bele is vágok de nem viszem véghez.Érzékeny lettem,és szívem szerint minden percben csak aludnék.Volt egy törés az életemben kb 1 éve,de én úgy gondoltam,hogy lezártam.Egyre jobban félek,hogy nem.Nem tudtam lezárni.Mit tehetnék?
2010. dec. 18. 15:15
 1/9 A kérdező kommentje:
22/L
2010. dec. 18. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Drogozol, vagy rákos vagy?
2010. dec. 18. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólást nem értem :S

Lehet, hogy az a dolog, amit úgy hiszel, hogy leráztál, valójában nem sikerült. hasonló helyzetben vagyok, és még mindig nem sikerült megoldanom az adott problémát. Bele is betegedtem. Végülis vagy ez okozta vagy ettől független dolog, máig sem tudom, a lényeg, hogy már jobban vagyok.

Elsőként próbálj meg B6 vitamint szedni, hátha egy egyszerű idegkimerültség. Ha nem válik be, próbálj gyógynövényes készítményeket. Ha ez se válik be, akkor pszichiáter, lehet, hogy depressziós lettél a tünetek alapján, de érdemes először a "gyengébb" módszereket kipróbálni, én se mentem egyből gyógyszerért, csak amikor semmi se hatott.

Hogy nem sikerült lezárnod a régi dolgot, érzelmileg? Akkor lehet, hogy egy pszichológus kéne. Nekem cuccaim maradtak valahol, amit lassan egy éve próbálok visszaszerezni, elvileg megnyugszok, ha meg lesznek....

2010. dec. 18. 17:05
 4/9 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni,,,kb ugyanígy érzem ahogy te..bocsi az offért
2010. dec. 18. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
15:17:Nem értem hogy az ilyen szánalmas embereket miért tűri meg a Föld a hátán...
2010. dec. 19. 10:09
 6/9 anonim válasza:
Szia Valószínű kezdődő depressziód van.Tudatalatt még mindig zavar az 1 évvel ezelőtti eset.Egy nyugodt napon írd ki magadból az akkori dolgokat s aztán égesd el.Igyekezz minnél többet a napon lenni,ruhatárad vidámabb,harsányabb darabjait viselni.Orbáncfű teát inni.Ha ezek 2-3 héten belül nem segítenek kérj beutalót az Ideggondozóba,mert a depressziót kezelni kell,míg el nem hatalmasodik.Drukkolok neked.
2010. dec. 19. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Farokhiány!!!
2010. dec. 19. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenképpen kipróbálom.Farokhiány?Áhhh....nem hiszem?!
2010. dec. 19. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az 1 évvel ezelőtti eset egy szerelmi csalódás, vagy valaki elvesztése, ha másról van is szó, valójában az eset nem a probléma forrása, csak egy megnyilvánulása. Most jutottál el arra a pontra, hogy az életedre közvetlen hatással van.

Ha céljaid vannak, az már jó pont, csak gyenge vagy hozzájuk. Találnod kell valakit, akiben bízhatsz, aki segít. Ha nincs ilyen ember (ami valószínű), akkor megpróbálkozhatsz a pszichológussal, de az nem biztos, hogy a valódi gondot oldja meg.

Ha nem érzed magad késznek ahhoz, hogy változtass ezen, írhatsz privátba, és beszélgethetünk, remélem az is segít kicsit.

2010. dec. 20. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!