Rámtámadtak az utcán, SOS?
Tesómmal is ez történt egyszer. Aznap elvittük a rendőrségre, látlelet is készült, másnap elkapták a kis k*csögöt. (szintén nem az idén barnult)
Nem reménytelen, egy próbát megért volna.
Szegénykém... =(
A szüleidnek mindenképpen szólj, és ne menj egyedül sehová (,lehet, hogy nem értana elmenned egy pszichológushoz sem)... Ahogy már előttem is írták, érdemes lenne beszerezned egy gazspray-t.
Netről is rendelhetsz:
Csak kíváncsiságból: Északelet-Magyarországon laksz?
Engem is cseszegetett már ilyen rohadt cigány, fényes nappal, igaz, hozzám érni nem mert csak emberkedett, kb. (3 hónapig én sem mertem gázspray nélkül közlekedni, most a történetedet olvasva úgy érzem, ideje újra előszedni...) Mindez fényes nappal történt a Búza tér környékén, és egy bokáig érő kabát volt rajtam, na az tuti hogy nem kihívó... Hiába az a csomó rendőrös bódé, mégis tele van minden az ilyen söpredékkel, a rendőrök/polgárőrök nagy része is csak azt figyeli, mikor fülelhet le valakit gyorshajtásért, abban van a lóvé, a közbiztonság meg nagyon is nőiesen és finoman fogalmazva le van sz@rva... :S
L/19
én nem vagyok cigány, de mi a francért kell minden szart rájuk fogni ?:D mintha a magyarok olyan szentek lennének:)
és hogy ne legyen off: szerintem mindenféleképpen, mondd el a szüleidnek!
ott rámtámadt egy roma származása fiú.
Ha nem láttad volna a kommentbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!