Mitől nem szeretek az utcán lenni?
Csapódj valaki haverodhoz, akiben megbízol és aki rád szánja az időt, hogy szocializáljon téged :)
Járjál ki haverokkal a nagyvilágba, menj velük bárhova, ami nem otthon van. Magadra kell erőszakolnod a külvilágot, vagy nem lesz változás. (saját tapasztalatból mondom..)
ez jó felfogással könnyen kikezelhető.
engem is elkapott már párszor ez az érzés, de ilyenkor mindig arra gondolok, h semmi vicces nincs rajtam, semmi kivetnivaló, ezért biztos nem néz meg, és nem röhög rajtam senki.
akiről úgy érzed, h megbámul, tehát egymás szemébe néztek, az ugyanúgy gondolhatja, h te is bámulod, pedig nem, így mind2-tök felől értelmetlen ez a fóbiás gondolat.
ha meg azt látod, h vki nevet, és rád néz, ak se gondolj arra, h nevetség tárgya vagy, mások és pl én is ha megyek az utcán haverokkal, ak néha röhögésben törünk ki, és a zsúfolt utcán eközben vkire ránézek, ak az is gondolhatja, h rajta röhögünk, pedig ez közel sem igaz.
egyszerűen bemagyarázod magadnak, pedig semmi okod nincs rá, gondolkodj ésszerűen és kész ;)
A munkahelyi stressz jelenléte kihathat egész életedre, és megoldása sem egyszerű. Ezért a stressz újhullámának is nevezik.
A munkahelyi stresszt külön kell kezelni az általános stressztől, hiszen nehezebben kezelhető és megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!