Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért becsülöm le magam?

Miért becsülöm le magam?

Figyelt kérdés
Nem tudok ismerkedni, cukorbeteg vagyok, úgy gondolom én egy örök beteg ember vagyok és ilyen gondolatok, tények vannak a fejemben, cselekedeteimben.
2011. jún. 26. 17:49
 1/5 anonim válasza:

Azzá válsz, aminek tartod magad!! Ha vesztesnek, betegnek, lúzernek - akkor az is leszel...

... de, ha bizakodónak, életörömmel teli embernek, akinek van értelmes jövőképe, akkor olyan emberré válsz.

A cukorbetegséggel együtt lehet élni. Nem mondom, hogy jó dolog, de az élet úgyis olyan rövid, ne tedd a saját negativ gondolataiddal még nehezebbé!!

2011. jún. 26. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj manapság egyre több ember cukorbeteg, itthon majdnem minden 10. ember lesz az az egészségtelen életmódnak köszönhetően. Ez semmiben nem korlátozhat téged egy ismerkedésnél, egy normális partner ezt elfogadja. Rengetegen vannak akik fogyókúráznak, diétáznak, ételallergiások, vegás, vagy egyszerűen nem esznek meg bizonyos dolgokat, és ez nem szégyen. A gondolkodásodon kell változtatnod, és akkor semmi gond nem lesz az ismerkedéssel. Egyébkét ha első alkalommal nem szólsz a partnernek, hogy mi bajod, nem is veszi észre, hogy cukorbeteg vagy ez nincs ráírva senkire se. :)
2011. jún. 26. 18:01
 3/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek kihez forduljak segítségért?
2011. jún. 26. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem a cukorbetegséggel, hanem az önbecsülésemmel van baj.
2011. jún. 26. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azzal van baj, hogy hiába hogy magadnak kell felszedned a padlóról, meg "az vagy aminek tartod magad" nem segít gondolom. Én nem vagyok cukorbeteg, de van egy gyerek akiről nem is tudtam, hogy az. Hát nem tudom...Hidd el, hogy nem vagy semmivel rosszabb az átlagnál, sőt megkockáztatom, hogy akinek ilyenekkel kell együtt élni, azok életre valóbbak mint az átlag emberek, mert átéltek olyan helyzeteket, amiket nekünk esélyünk sem volt. Próbáld önerőből megoldani ha nem sikerül akkor kérd szakember segítségét, de a legjobb az ha szembeszállsz a gondolataiddal. Azokon csak Te tudsz változtatni, szakember csak segíthet neked. Tudod mennyi csavargó gyö**r ember szaladgál akiknek semmi bajuk az önbecsülésükkel?? Egy percre hidd el, hogy erős ember vagy, aztán rájössz, hogy akkor volt igazad.
2011. júl. 23. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!