Nemétől, korától, termetétől, fajtisztaságától, fajtájától, viselkedésétől függetlenül félek minden kutyától.
Lassan ugyan, de hozzá tudok szokni egy kutyához (leginkább kis termetű, nem túl mozgékony egyedekhez).
2011. jún. 23. 21:38
13/20 anonim válasza:
Sötétség...illene kinőnöm 16évesen.
Egyedüllét
Pókok és más bogarak(TV-n illetve képen keresztül is)
Emberek, de csak ha egyedül vagyok.
...És az öregedés gondolata...Bárcsak örökre 16 lennék. Esetleg 18...
2011. jún. 23. 22:02
14/20 anonim válasza:
Hangyák gyáhhh... sikítóroham. Rosszul vagyok tõlük. Fõleg ha többen vannak. De ha meglátok egyet, egybõl lakásfelfordítás (mert tuti nem egyedül jött). Ok, én sem bírom a pókokat, meg kukacokat (különösen wáááhh a fülbemászó) de a hangya visz mindent.
2011. jún. 24. 03:40
15/20 anonim válasza:
Mostanába lett mániám hogy ha szabad strandon úszok, akkor attól félek hogy valami nagy hal vagy egy eltévedt aligátor megesz xD
2011. jún. 24. 12:59
16/20 anonim válasza:
Kb. 20-23 vagy még több dologtól.
Pl.Vihartól,dörgéstől
régebben (néhány évvel ezelőttig) sötétségtől
Néhány a sok közül:
telefonálás
idegenek
felelés
hibázás
szóbeli szituációk
nem szeretnek
elhízástól
nevetségessé válás
hülyének néznek
társaságban lenni és ahhoz kapcsolódó dolgoktól
Vissza élnek amit mondok,magamról beszélni,elfelejtettem bezárni az ajtót,Elég jól csinálom amit csinálok,képesség vagyok rá egyáltalán.
2011. jún. 24. 23:50
17/20 anonim válasza:
Űrlapfóbiás, ügyintézésfóbiás és bürokráciafóbiás vagyok, emellett utálom a telefont.
2011. jún. 25. 02:31
18/20 anonim válasza:
sötétség, rovarok, legnagyobb titkaim kiderülése, nem szeret.., stb
2011. júl. 4. 21:14
19/20 anonim válasza:
Nos...én egy furcsa dologtól félek: a gombáktól. Igazából még sosem találkoztam olyannal, aki szintén annyira irtózott volna tőlük, mint én. Egyszerűen nem vagyok képes arra, hogy végigmenjek egy erdőn, mert pánikrohamot kapok. Undorodom tőlük, nem merek hozzájuk érni, gombás ételeket nem is fogyasztok. Eddig meséltem erről a furcsa fóbiámról néhány embernek, de a családom nem hiszi el (azt mondják, csak bebeszélem magamnak), a barátaim meg kiröhögtek.
2011. júl. 8. 14:12
20/20 anonim válasza:
Nekem aquafóbiám van. Félek a mély víztől, ha nem ér le a lábam, akkor félelem tör rám. Ha víz megy az orromba, akkor szintén az életemért kapálózom. Ebből az is következik, hogy csak úgy tudok úszni, ha a lépcsőn szépen besétálok, és a víz tetején úszom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!