Börtönlakók - mennyi idő alatt törnek meg?
a kérdés lényege: adott egy előzetesben lévő ember. börtönlakó. olyan ember, aki általában mindig keresett más megoldást a tűrésen, belenyugváson kívül, a kinti életében. hány hónap után adja fel a reményt? hány hónap után nyugszik bele? mennyi idő után törnek meg?
és az alkérdés: mi van abban az esetben, ha korrupt módon, csak ráverték a balhét?
Az még a jobbik eset ha nincs előzetes meg semmi, akkor nincs gond... a rendőröknek azt se hidd el amit kérdeznek!! Először én is majdnem bedőltem a jó zsaru rossz zsaru módszernek... ami veled történt is kb felfoghatatlan hogy hogy mernek ilyet megtenni egy emberrel... barátomnak sajnos már 16éves kora óta(most 23) tart az egész.. ő is hibás..hülye volt rengetegszer ez tény.. de én tudom megváltozott azóta és képtelenek békén hagyni, nincs mese el kell innen menni mihelyst kiszedtük onnan:(
sajnálom.. ha nem csinálnak belőle nagyobb gondot és a bíróság is látja rajtad, akkor megúsztad... tudom milyen a várakozás nekünk 3.-án lesz 30napos tárgyalás.. az ügyészség, a nyomozók mindenki direkt csak tökörészik... ezek ilyen emberek. De semmiképp se gondolkozz ilyen végzetekbe, azt mondom ami nem öl meg az csak erősít,tapasztalat,az ember mindent képes elviselni, csak legyél erős és hidd hogy vége lesz. Amíg szabad vagy mindened meg van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!