Ha megölöm magam utálni fognak az emberek?
Mármint általában vagy az ismerőseid?
De NE ÖLD MEG MAGAD!!!!!
Nem, akkor mindenki szeretni fog!
Legalábbis azt szoktam látni, hogy a legnagyobb gazember temetésén is sírnak az emberek!
Még a Zámbó Jimmy-t is megsiratta a felesége, pedig állítólag állandóan megalázta, verte őt!
akkor már nem mindegy?
amúgy nem hinném hogy bárki utálna emiatt,más érzéseket váltana ki valószínűleg.
Ha meg akarnál halni a legkevésbé sem az érdekelne, hogy a halálod után mit fognak gondolni az ittmaradtak :D:D
Hajrá, kést a konyhában találsz!
Szerintem az olyan ember halála, aki önkezüleg végez magával az inkább egyfajta viszolygást kelt. Utálni azért nem fognak, de szerintem olyan fájdalmasan sajnálni sem.
De ahogy írták már, ez nem mindegy neked, ha már megölted magad?
Akkor már tök mindegy mit gondolnak. Minek foglalkozol vele?
Ki tudja, nem azért vagy te depis mert túl sokat foglalkozol mások véleményével? Mert ha az ennyire foglalkoztat hogy a halálod után mit gondolnak rólad, akkor gondolom az életben is túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, hogy mit gondolnak rólad, nem?
Amúgy meg az öngyilkosság gyávaság, erő nem ehhez kell, hanem ahhoz, hogy szembenézz a problémákkal. De ezt már előttem is leírták. Ez valahogy becsülendőbb, mint az, hogy elmenekülsz a gondok elől, ezzel sok fájdalmat okozva másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!