Első pár napban álmosíthat, nekem is úgy volt, de ne aggódj, aludd ki magad, az is jót tesz!
2011. jún. 21. 10:07
12/15 anonim válasza:
Az antidepresszáns ( pl Zoloft, cipralex etc) és a hozzá adott nyugtató ( xanax, frontin rivotril) egy kétkomponensű gyógyszer külön elemei. A két gyógyszert aztán fajra, nemre, betegségre, korra, stb szokta a doki összepárosítani. A leghülyébb dolog, amit te csinálsz. Először beveszed a nyugtatót, majd amikor már besokallsz tőle, elkezded szedni az antidepresszánst, de nyugtató nélkül. Így meglásd nagyon rosszul leszel napokon belül.
2011. jún. 22. 14:28
13/15 anonim válasza:
Utolsó!
Nem a kérdező a "hülye", hanem az orvosa!
2011. jún. 22. 15:12
14/15 A kérdező kommentje:
Hmm kedves utolsó előtti. Valóban igazad volt, marhára pocsékul érzem magam. És én úgy gondolom, hogy nem az én hibám. Asentra-t írt fel antidepresszánsként, de 5 mellékhatása is előjött közel egy időben, így hagyom a fenébe, ráadásul nem hogy elkábít (amitől tartottam) hanem nem tudok aludni tőle, 2 nap alatt kb. 4-5 órát aludtam. Én ebből inkább nem kérek. Maradok a Rivotrilnál, csak hogy az sem nagyon segít, én már nem tudom mit csináljak. Mi a fenéért kell teletömni az embert gyógyszerekkel? nem igaz, hogy más megoldás nincs!!!! Mert ja persze az a legjobb ha havonta vagy kéthavonta meglátogatod a pszichológust, írt fel neked gyógyszert és ennyi. Gyógyuljál meg ahogy akarsz. Miközben a gyógyszer csak elnyomja a tüneteket, de ettől függetlenül a probléma még mindig ugyanúgy ott van, csak épp a tudatalattiban.
2011. jún. 23. 18:06
15/15 anonim válasza:
Én elsőnek pánikra antidepresszánst és nyugtatót kaptam. Kigyógyultam. Majd kb 2 év után visszajött. Most megint ugyanezeket szedtem, de elmentem pszichológushoz is, hogy ne essek többet vissza.
Nem tudom, hogy van e olyan, akinek végleg sikerólt kigyógyulni a pánikbetegségből csak gyógyszerekkel.
Kedves kérdező! Azt javaslom, mint tapasztalt "beteg", szedd a nyugtatót, és keress fel egy pszichológust! Van államilag támogatott is, heti egyszer fogad. így hosszú távon kigyógyulsz és csak rövid távon kell szedned nyugtatót. Hosszú távon nem is lehet, mert tényleg mindig csak emelni kéne, az antidepresszánstól meg vagy végleg helyrejössz, vagy csak egy időre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!