Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hát Szerintetek? Önbizalomhián...

Hát Szerintetek? Önbizalomhiányos és elkényeztetett vagyok.

Figyelt kérdés
Sokáig kompenzáltam szoláriummal, pénzzel, külsőséggel. De jött egy lány /Ő szedett fel engem, mert én beszari vagyok/, aki rádöbbentett, hogy ez nagyon nem helyes út, kevés az élethez, a boldogséghoz, szakítottunk. Előtte is gyáva voltam, de azóta tudatosult bennem. Tehetetlennek érzem magam, egy gyáva kis majomnak, kapcsolatokat nem tudok kezdeményezni, főleg nem a volt barátnőm után.
2011. jún. 16. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
most itt mi a kérdés?
2011. jún. 16. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Az, hogy mit csináljak szerintetek, vagy vélemény, ilyenek.
2011. jún. 16. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Első sorban miért kompenzáltál azokkal a dolgokkal amiket felsoroltál? Próbálj meg nyitottabb lenni. Nem kéne, hogy a volt barátnőddel történt szakítás beárnyékolja az életed. Hány éves vagy? Nem kell gyávának lenned. Minden embernek vannak jó tulajdonsági, neked is. Ha pedig még nem állsz készen egy kapcsolatra, akkor nem is kell még, ez a te döntésed, csak azt is vedd figyelembe, hogy nem leszel örökké fiatal, egy idő után már furcsán fog hangzani, hogy egyedülálló vagy. Keress olyan lányt akit valamilyen szinten már ismersz, például haver vagy ismerős által. Beszélgess vele, nyílj meg. Sok szerencsét az élethez. 18L
2011. jún. 16. 14:52
 4/4 anonim válasza:
"jött egy lány /Ő szedett fel engem" ilyet se halottam még.lány felszedi a fiút xD 14/F
2011. jún. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!