Hogy heverhetem ki ezt a megrázkódtatást, ami a cicámmal történt?
Csinálj neki egy kis emléket. Fess egy képet róla, írj verset. Gyűjtsd össze a képeit albumba. Sirasd meg.
Eltemettétek? Ültess oda virágot! Ha nincs meg a hely, akkor csinálj eg ykis emléket a szabadban kövekből. Sajnos, szegény rosszul járt. De örülj neki, hogy jó helye volt nálad, vidám volt. Jó élete volt. Örülj, hogy megismertétek egymást, és ilyen kedves volt, itthagyott neked ilyen rövid idő alatt ennyi szép emléket. Milyen kicsi esély van, hogy ekkora bolygón egy állat és egy ember pont összetalálkozzon, és nektek adatott ez a szép fél év.
Elhiszem, hogy sajnálod, de nincs mit tenni. Ha a baleset képe eszedbe jut, gyorsan hesegesd el, és idézz fel egy kedves képet róla.
Köszönöm a sok tanácsot.Igen,arra én is gondoltam hogy faragok neki egy kis követ a sírjára.
Sajnos kép csak három maradt,és egy két perces videó.
Ha tudsz szerezni egy itong téglát. azt könnyen meg tudod faragni.Vagy a fát.
Fess is, vagy rajzolj, kirajzolod a fájdalmadat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!