2 kisgyerekes anyuka vagyok, pszichiáterhez megyek. Mire számitsak?
az előttem szólók nagyon leszólták a pszichiátereket. nem biztos, h reális képet tudnak alkotni róluk.
meg nem mindegyik ugyanolyan.
én 2 éve járok pszichiáterhez, az elején hetente, most már 2 hetente, és soha nem írt fel semmilyen bogyót, pedig én örülnék neki. ált. fél órát beszélgetünk egy alkalommal.
személy szerint tudom javasolni a pszichiátereket.
Renben,megirom! Kisgyerekes anyuka,mennyi idősek a gyerekeid?Miben nyilvánul meg hogy gatyák az idegeid?
Aki 6 éve depressziós,te is anyuka vagy?
Azt tudod, hogy a legtöbb antidepresszáns gyógyszer álmosító hatású és emiatt pl. vezetni sem szabad a szedésük alatt? És hogy ált. hosszú ideig (hónapok) kell szedni? 2 kisgyerek mellett szerintem nem szabadna szedni.
Nekem pár éve depresszióra Paroxat-ot írtak fel, [link] 1x vettem be belőle 1 db-ot és olyan volt, mintha betéptem volna! 6 hónapig kellett volna szednem, úgyhogy én inkább a nehezebb utat válaszoltam és összeszedtem magam (munkahelyet váltottam stb).
Tudom, hogy milyen az élet 2 kisgyerekkel és párkapcsolati problémákkal, sajnos én is ebben a helyzetben vagyok már lassan 2 éve :( Jövő héten megyek emiatt egy kineziológushoz, remélem ő tud segíteni feldolgozni a problémáimat.
Kérlek, jól gondold meg, hogy valóban "gyógyszerfüggő" akarsz-e lenni! A sírósság, ingerlékenység, depresszió valóban elmúlhat miatta, de a problémák nem oldódnak meg!
Ha gondolod, hogy jól esne kipanaszkodni magad valakinek, akár egy idegennek is, írhatsz nekem nyugodtan! Mint mondtam, én is ebben a cipőben vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!