Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2 kisgyerekes anyuka vagyok,...

2 kisgyerekes anyuka vagyok, pszichiáterhez megyek. Mire számitsak?

Figyelt kérdés
Elég stresszes vagyok,ingerlékeny,fáradékony,depresszios,sirós. Kaptam beutalót a pszichiáterhez,mit fog csinálni? Csak kiir egy nyugtatot meg egy antidepresszánst aztán annyi?Jobb lesz azoktól?
2011. jún. 6. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

az előttem szólók nagyon leszólták a pszichiátereket. nem biztos, h reális képet tudnak alkotni róluk.

meg nem mindegyik ugyanolyan.

én 2 éve járok pszichiáterhez, az elején hetente, most már 2 hetente, és soha nem írt fel semmilyen bogyót, pedig én örülnék neki. ált. fél órát beszélgetünk egy alkalommal.

személy szerint tudom javasolni a pszichiátereket.

2011. jún. 6. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Írd már meg légyszi, hogy mi volt a dokinál. Én is kisgyerekes anyuka vagyok és elég gatyák már az idegeim. Már én is gondolkodom, hogy szakemberhez kellene fordulnom.
2011. jún. 6. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
20:16 én 6 éve vagyok depressziós.
2011. jún. 6. 22:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Renben,megirom! Kisgyerekes anyuka,mennyi idősek a gyerekeid?Miben nyilvánul meg hogy gatyák az idegeid?

Aki 6 éve depressziós,te is anyuka vagy?

2011. jún. 7. 09:20
 15/18 anonim válasza:

Azt tudod, hogy a legtöbb antidepresszáns gyógyszer álmosító hatású és emiatt pl. vezetni sem szabad a szedésük alatt? És hogy ált. hosszú ideig (hónapok) kell szedni? 2 kisgyerek mellett szerintem nem szabadna szedni.

Nekem pár éve depresszióra Paroxat-ot írtak fel, [link] 1x vettem be belőle 1 db-ot és olyan volt, mintha betéptem volna! 6 hónapig kellett volna szednem, úgyhogy én inkább a nehezebb utat válaszoltam és összeszedtem magam (munkahelyet váltottam stb).

Tudom, hogy milyen az élet 2 kisgyerekkel és párkapcsolati problémákkal, sajnos én is ebben a helyzetben vagyok már lassan 2 éve :( Jövő héten megyek emiatt egy kineziológushoz, remélem ő tud segíteni feldolgozni a problémáimat.

Kérlek, jól gondold meg, hogy valóban "gyógyszerfüggő" akarsz-e lenni! A sírósság, ingerlékenység, depresszió valóban elmúlhat miatta, de a problémák nem oldódnak meg!

Ha gondolod, hogy jól esne kipanaszkodni magad valakinek, akár egy idegennek is, írhatsz nekem nyugodtan! Mint mondtam, én is ebben a cipőben vagyok :)

2011. jún. 9. 13:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy álmosságot okoz....hát akkor én már nem tudom mit csinálnék egésznap,két kicsivel....mondtam a férjemnek,azt mondta majd megoldjuk! Ezt ismerem nála. Ez annyit jelent: Nincs kedvem most foglalkozni ezzel a problémával,és majd ha aktuális lesz,akkor sem lesz...irnál te inkább nekem privit,Hencsi, most mennem kell,mde irj nyugodtan kicsit magatokról légyszi.
2011. jún. 9. 13:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok,hát voltam a dokinál,irt ki Frontint igény szerinti szedésre,amit nem szándékozok beszedni,max végszükség esetén:-) meg irt ki 50mg-os Serliftet,annak is csak a felét kell szednem,hát meglátjuk,esetleg van valakinek tapasztalata?
2011. jún. 13. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Már írtam én is neked, 16 hós a kisfiam. Nekem anyukám adott valamilyen gyógynövényes bogyót, hát az lett, hogy oly annyira lenyugtatott, lelassított, hogy reggel alig tudom összekapni magam. Annyira fáradt vagyok, gondolom eddig hajtott a napi stressz, most meg talán a bogyó elnyomja a stresszem és a fáradtság lesz az úr, na ez még rosszabb. Pár napja szedem és reggelente fáj, annyira fáradt vagyok, meg tudnék halni a fáradtságtól úgy érzem. De kisgyerek mellett nem lehet többet pihenni, csak mert úgy kívánja az ember.
2011. jún. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!