2 kisgyerekes anyuka vagyok, pszichiáterhez megyek. Mire számitsak?
Szia!
A pszichiáter valószínűleg ahogy előttem is írtál a tüneti kezelésre fog rámenni. Azaz, röviden elmondod, hogy mi a baj, ír rá feszültségoldót/antidepresszánst, vagy amit jónak lát. Ezek a gyógyszerek segíteni fognak, és megfelelő alkalmazás mellett nem fogsz rászokni vagy ilyesmi. Ez alatt azt értem, hogy pl egy idő után kevesebb mg-sat szedsz, aztán csak felet, aztán csak alkalmanként, ha szükséges.
Viszont ahhoz hogy a fennálló helyzetet megszüntesd egy olyan szakemberhez kellene fordulnod, aki beszélgetéssel segít téged abban, hogy a nehéz helyzetekben is helyt állj, és megtaláld a kiutat. Ez lehet pszichológus, mentálhigiénés szakember, vagy szociális szakember. Bátran kérj segítséget, hiszen az már az első lépés afelé, hogy megoldást találj a nehézségeidre!!!
Természetes dolog, ha tartasz tőle, hiszen egy idegen embernek intim dolgokról beszélni nem könnyű. Azonban őket titoktartás köti, amit bizonyára neked is el fog mondani az első alkalommal, amikor találkoztok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!