Hogyan szokhatnék le az érzelmi evésről?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy sajnos én az evéssel vezetem le a feszültséget. Ha valami rossz ér, eszem. Ha jó ér, eszem. Ma is azon gondolkodtam, hogy ha hazamegyek, eszek. Közben nem is voltam éhes. Állandóan azon agyalok, hogy mit ehetnék. Imádom az illatokat, az ízeket. Sokszor konkrétan addig eszek, amíg nem fáj. Nem bírom abbahagyni, érezni akarom a szeretett étel ízét. És ezt már nagyon terhesnek érzem. Főleg, hogy hízok is :(
Elegem van magamból, utálom, ahogy kinézek, és eszek, mert szomorú vagyok, és hogy jobb kedvem legyen. Aztán meg bűntudatom van.
Tudnátok segíteni, hogy ezt az étkezési problémámat levetkőzzem? Már nagyon rossz érzés :( Elegem van magamból :(
2011. jún. 4. 22:31
11/12 anonim válasza:
Akkor csak zöldségeket egyél. Meg gyümölcsöt.
12/12 anonim válasza:
Maradjunk csak a zöldségnél, gyümölcsökbe elég sok fruktóz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!