Hogyan szokhatnék le az érzelmi evésről?
Az lenne a problémám, hogy sajnos én az evéssel vezetem le a feszültséget. Ha valami rossz ér, eszem. Ha jó ér, eszem. Ma is azon gondolkodtam, hogy ha hazamegyek, eszek. Közben nem is voltam éhes. Állandóan azon agyalok, hogy mit ehetnék. Imádom az illatokat, az ízeket. Sokszor konkrétan addig eszek, amíg nem fáj. Nem bírom abbahagyni, érezni akarom a szeretett étel ízét. És ezt már nagyon terhesnek érzem. Főleg, hogy hízok is :(
Elegem van magamból, utálom, ahogy kinézek, és eszek, mert szomorú vagyok, és hogy jobb kedvem legyen. Aztán meg bűntudatom van.
Tudnátok segíteni, hogy ezt az étkezési problémámat levetkőzzem? Már nagyon rossz érzés :( Elegem van magamból :(
Én is ugyan ebbe a cipőbe jártam.Aztán elegem lett és elkezdtem kondiba járni meg itthon tornázni. Ez nekem csökkentette az étvágyam. Valamiért már nem tudok sokat enni ha pl éhes vagyok. De ha csak úgy kedvem lesz enni akkor is csak nagyon keveset eszek.
Próbálj meg uralkodni magadon. Gondolj arra hogy ha töménytelenül eszel akkor a károdra megy
Gondolkodtam ilyen diétán. De egyszerűen anyagilag is annyira rosszul állok/állunk hogy a zöldség, a gyümölcs egyfajta álom... amúgy azokat is imádom. A zöldségeket, gyümölcsöket. Tudnék azokon is élni. :(
Azzal is tisztában vagyok, hogy ez káros. Borzasztó káros. A lábaim tropára vannak menve. Amúgy sem jó géneket örököltem. De szerintem a túlsúly is rátesz egy lapáttal... :(
Vegyél olyan kajákat, amit megeszel ugyan nagy duzzogva, de alapjában véve nem szereted. Abból majd biztos kevesebbet fogsz enni.
Meg találj valami hobbit, hogy eltereld a figyelmed. (csak ne legyen köze a kajához a hobbinak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!